2777
2789
شیاف استامینوفن ۱۲۵گذاشتم انگار نه انگارواسه بچه ده ماهه دیکلوفناک میشه گذاشت؟

دوست من بچه من تو این شرایط بود دکتر میگفت دوتا بذار تب شدیده یدونه جواب نیست،دیکلو فناک نذار همون دوتا ۱۲۵ بذار 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
درسته استامینوفن برای بعضی ها اثر نداره پروفن مارک دیگ با مزه جدید بخر بزار خونه بمونه من همیشه یه ب ...

پروفن کلا برای معده سنگینه دکتر میگه با معده پر مصرف بشه ،اما بچم کاملا اشتهاش بریده شده پروفن خیلی معدشو بهم ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم خدا از دهنتون بشنوهچرا پروفن رو مارک دیگه بخرم؟

چون  معدش به اون شربت حساسه ولی تبشو میاره پایین 

پس یه پروفن با برند و مزه دیگ بخر 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
دوست من بچه من تو این شرایط بود دکتر میگفت دوتا بذار تب شدیده یدونه جواب نیست،دیکلو فناک نذار همون د ...

ببخشید بچتون چندوقتش بود؟ وزنش چقدر بود؟ نکنه خطرناک باشه؟ آخه مشکل من اینه استامینوفن اصلا براش اثر نمیکنه قطرش هم اثر نداره

پریشب گذاشتم اثر نکرد، فکر کنم ترسیده بود یا بدش میومد چقدر جیغ زد

ای بابا الان خوابه؟ اگه تب داشت هر ۴ساعت استامینوفن بده پاشویه با آب ولرم بکن حوله رو با آب ولرم خیس کن بکش زیر بغلش بعد پیشونیش بدنش خنک میشه

پروفن کلا برای معده سنگینه دکتر میگه با معده پر مصرف بشه ،اما بچم کاملا اشتهاش بریده شده پروفن خیلی ...

درسته میدونم 

ولی تبش رو میاره پایین 

سفالکسین هم به موقع بده زود خوب میشه نگران نباش

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ببین همه اش قاطی شده بهم هم توی بدنش عفونته هم دندون در میاره یه خرده استامینوفن بزن به لثه اش آرومم ...

همون پاراکید میدم کوفتی تبش رو پایین نمیاره انگار آب میدم بهش

توروخدا دعا کن تب نکنه خواهش میکنم😭

ببخشید بچتون چندوقتش بود؟ وزنش چقدر بود؟ نکنه خطرناک باشه؟ آخه مشکل من اینه استامینوفن اصلا براش اثر ...

زیر یه سال بود وزنشو یادم نیست والا،شیاف سیستمش با قطره فرق داره دکتر گفت بار اولو دوبار بذار تب کشید پایین سر تایم تکرارش دیگه یدونه بذار،اگه سرکه سفید داری پشت گوشاش و کف پاش با پنبه بمال خیلی موثره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ای بابا الان خوابه؟ اگه تب داشت هر ۴ساعت استامینوفن بده پاشویه با آب ولرم بکن حوله رو با آب ولرم خیس ...

آره بالاخره خوابید، 

بیچاره چقدر جیغ زد از ۱۰شب تا صبح جیغ زد و گریه کرد و ناله کرد