2777
2789
عنوان

شیردهی

64 بازدید | 7 پست

دوستان چیکار کنم شیرم زیاد شه پسرم یه ماهش تازه تموم شده ،، اصلا باشیر من سیر نمیشه مجبورم کمکی شیر خشک بدم ، اگه راهی میدونید که شیررو زیاد میکنه لطفا راهنماییم کنید ، تموم شب رو بیدارموندم این یه ماه

من سر پسرم همچین فکری میکردم چون مدام بهم اویزون بود یکسره شیر میخورد ولش میکرد انگشتاشو با حرص میخورد منم حس میکردم گرسنه اس رفتم دکتر شیر خشک گیگوز داد بهش نساخت بالا می اورد منم دیگه ندادم تا اینکه فهمیدم بچم به خاطر اروغ نگرفتن شیری درست تو گلوش نمیره دیگه یه ربع شیر میدادم نیم ساعت اروغشو میگرفتم تا اینکه شیر خوردنش درست شد خوابشم تنظیم شد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم از کجا متوجه شدی شیرت کمه

هرچقد میخوره بازبا دهنش میگرده ، میزارمش زمین گریهذمیکنه ،، یا وقتی میخوابههر ده دیقه بیدارمیشه ،وزنشم کمتر شده ،،قرص فشار خون میخورم باعث شده شیرم کم شه

من سر پسرم همچین فکری میکردم چون مدام بهم اویزون بود یکسره شیر میخورد ولش میکرد انگشتاشو با حرص میخو ...

پسر من همین که شیر خشک رو میخوره میخوابه تا سه ساعت هم بیدار نمیشه ، ولی من بهش شیر بدم ده دیقه هم نمیخوابه