2777
2789
عنوان

رویای قشنگ دیشبم🔥

152 بازدید | 19 پست

به این برکت من سینگل هستم و اصلا به فکر رل و پآرتنر و این مزخرفات نیستم ولی دیشب خواب دیدیم رو نیمکت ی جای قشنگ با چند تا دوست نشستیم یه پسری کنارم بود باهام حرف میزد اسمش هم عرفان بود بقدری خوش سیما و خوش اخلاق بود و همه لبخند میزد احساس میکردم ازم خوشش میاد بد آزونجا رفتم گمش کردم از همه می‌پرسیدم کجاست میگفتن نمیدونیم آخرش از خواب پریدم حالم گرفته شد و از غذا دلتنگ‌ش شدم کسی که اسلا وجود خارجی ندارد😃

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بس که تو از کسی خوشت نیومد روحت داره کراش میزنه 😂😂

ای ای😂

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
منم همچین تجربه ای داشتم تو مجردیم تا چند روز دلتنگشی حس بدیه

اره چرا....خواب هر کیو میبینم دلینگ‌ش میشم

تعبیرش اینه ک بزودی یا خود عرفان یا یکی از هم جنساش میاد تو زندگیت 😂

😂😂😂مایکل عرفان نمی‌خواهد

شایدم دنیای موازی بود

هیچ وقت نفهمیدم دنیای موازی چیه

عاخی !😔 دقیقا مث من ! یه بار سه روز دلتنگ یه دختره بودم که می‌دونستم وجود نداره. توی خواب منم خیلی مهربون بود ، اصلا مث اینکه از یه دنیای دیگه ای اومده بود ، چهره‌ش خیلی دلنشین بود . نه از این خوشگلای پلنگ ملنگای اینستاگرامی! صورت ملیح و دلنشین (شاید این بهترین توصیفی باشه که میتونم از چهره‌ش داشته باشم) چقدر دلتنگش شدم 😔. آخه خودمم احساسی و عاطفی‌ام 😔

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

😂😂😂مایکل عرفان نمی‌خواهد

مگر با توست ؟ سینگلی تا به کی ؟ چ بخاهی چ نخواهی ب زودی با عرفان روبرو خواهی شد و باید با او ب زیر یک سقف بروی .. این است تعبیر خواب تو .. من یوزارسیفم ای بانوی پاکدامن 😂🙏🏻

روبروم یه واژه، یه هدف بنام انتقامه✌🕊

یعنی اینکه مثل تو و آدمای دیگه ی عالمه وجود داره😂

هآلا نمیشه تو همین دنیا بود چه فایده بره با یکی مثله من رو هم بریزه