2777
2789
عنوان

سیاست زنونه

587 بازدید | 49 پست

بچها داشتم تو اینستاگرام می‌گشتم

ی پست بود راجب اینکه چقدر در ماه حقوق میگیرید

از شوهرتون

بیایید راحب این موضوع حرف بزنیم

من خودم شاغلم ناخونکارم

ولی شوهرم در ماه حتما باید بهم خرجی بده

بچها یچی بگم بهتون ب عنوان خواهر

از شوهرتون پوللل بگیرید عادتش بدید براتون خرج کنه

اگه شما اینکار نکنید یکی دیگه میاد اینکار میکنه

انقدر ازش خرج بگیرید که بفهمه زن داشتن تلاش کردن میخواد که نیازاش برطرف شه نگید بی رحمم

مردا خودشون خوششون میاد که برای زنا زحمت بکشن

اگه ماماناتون بهتون نگفته من میگم

شوهرتون و عادت بدید به اینکه خرج دارید همیشه

و با همون پول پس انداز کنید برای خودتون

ی سونوگرافی برای مثال میرید پونصد

بگید سونوگرافیش دستگاش فرق میکنه از دبی اومده خیلی مفته قیمتش۱۵۰۰ سونو

انقدر همه قیمتاو بی ارزش جلوه بدید که تو ذهن اونم هک شه ک این پولا پولی نیستن! متوجه حرفم هستید؟؟

حالا بازم بعد میگم فعلا بیایید بگید ببینم خرجی میگیرید انشالله ؟

بله من هرچی نیاز داشته باشم و یا پول بخوام از همسرم میگیرم حتی اگه خودم پول داشته باشم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دقیقا ، من چ کار کنم چ نکنم شوهرم لهم پول میده ، و این مولم واسه هزینه های خونه نیست ، یه کیلو پیازم باسه میگم خودس بیاره ، پولی ک به من میده واسه خودمه ، تازه لباس ایناهم بخوام بخرم با خودش میرم میخرم ، یا لوازم ارایشی لهداشتی اینا باشه همه رو با خودس میرم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم مردام زرنگ شدن پول اظافه نمیدن مثلا همسرم کلا ماهی ۲ تومن بهم میده میگه مخارجت باخودت 

بعد میام زرنگی کمم مدرسه ۵۰۰ خواسته واسه ثبتنام میگه خودم میرم 

میگم پول کلاس تابستونی یک میلیونه میگه شماره کارت بگیر خودم میریزم 

مامانم چند بسته قرمه سبزی داده گفتم از همسایه خریدم 

گفت پاشو باهم بریم پولشو بدیم

وبدین گونه من تاحالا موفق نشدم شوهر چرچیل و گول بزنم

قرار شده۱۳۰۰بده همه خرجم باخودم یعنی ارایشگاه و لباس خریدن و اینا منم هر ماه نمیرم گفتم خوبه جمع میک ...

کمه گلم منم دوتومن میگیرم مخارجم باخودم واقعا نمیرسونم 

البته قبل عید ۱ بود تازه کرده ۲

دقیقا ، من چ کار کنم چ نکنم شوهرم لهم پول میده ، و این مولم واسه هزینه های خونه نیست ، یه کیلو پیازم ...

افرییین بهت😂😂😂 یادمه اوایل ازدواج ماست نبود با غذا بخوره گفت خانوم من این همه پول بهت میدم ی ماست نباید بگیری ؟؟؟

اگ نمیکفت شاید من میگرفتما ولی گفت ب غرورم برخورد

هرگز هیچی نگرفتم برا خونه گفتم پول من برای پوشاکمه برای خرج خونه فقط تو مسئولی😌😂

آخ آخ گل گفتی :))) 

کاری ک خواهرم کرد الان خییییلی راحت بهش پول میده اما من 

جوووووونش در میاد ۱۰۰ تومن بده!

خودمم شاغلم و همیشه بدم میومد به مرد بگم پول بده

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
کمه گلم منم دوتومن میگیرم مخارجم باخودم واقعا نمیرسونم البته قبل عید ۱ بود تازه کرده ۲

مال من ماهی۴۵۰میداد بسته و قبض با خودم سالی ام۵۰زیاد میکرد بعد گفت۱۳۰۰بدم همه چیت با خودت الان از عید تا الان من کلا۱تومن خرج کردم😐خب اگه از عید میگرفتم الان۳تو سود بودم😂🤦🏻‍♀️

قرار شده۱۳۰۰بده همه خرجم باخودم یعنی ارایشگاه و لباس خریدن و اینا منم هر ماه نمیرم گفتم خوبه جمع میک ...

آره بابا ولی سعی کن ماهی حداقل ی مانتو بگیری چون مردا خیلی خیلی طبق شرایط وقف میدن خودشونو ب بدترین شکل لونم 

مثلا دو ماه مانتو نگیری ماه سوم بگیری 

میگن نیاز داشتی؟؟؟؟ کاری نکن فک کنه برای نیاز باید بخری

بدونه برای علاقه و اینکه روحیت عوض شه میخزی

آره هستم ولی تو هم‌متوجه این هستی که بعضی از مردم راضیم بمیرن و خرج نکنن خیلی خسیسن

آره خب مردای خسبس هم داریم آدمه خسیس و اصلا نمیتونی تغییر بدی مرد و زنم نداره دوست من از اسنپ میخواد پیاده شه اسنپ بشه نوزده تومن بیست بده میشینه تا هزاری بگیره

😂آفررررین منننن که همیشه میگم ندارمممم من پول

اره منم پس انداز مخفیانه دارم همیشه برای یه خانم واجبه   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹