2777
2789

من نهمم. با یکی از رفیقام این آخرین روزا حرف نمی‌زدم چون یه مشکلی پیش اومده بود. خودشم چند بار ازم پرسید چی شده. من هیچی بهش نگفتم اصلا نگاشم نمی‌کردم. دو سه روزه فهمیدم که از این مدرسه می‌ره. راستی اینم بگم که مدرسه ما همه ی پایه هارو داره. خلاصه من دلم براش تنگ میشه و تازه فهمیدم از این مدرسه میره. من دلم براش تنگ میشه. من بهش پیام دادم که تازه فهمیدم رفتی. حتی براش گریه کردم. ببینید چه واکنشی نشون داده. به نظرتون با من دوستشیو ادامه میده؟

الان این پیامی که گذاشتی خودتی یا دوستتت

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شبیه منی سال نهم بودم دستم گفت میخواد ترک تحصیل کنه بخاطر عقاید کورکورانه برادرش موبایل هم نداشت وقتی خواستیم از هم جدا بشیم چ غمی تو نگاهمون بود.... النازم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
چه خوب. ولی واقعا نمیشه. به نظرتون این واکنشش چیه

عزیزم انقدر وابسته نباش روی خودت کار کن تا قبل از ورود به دبیرستان منطقی فکر کنی و منطقی تصمیم بگیری 

خیلی زود به خودت میای و میبینی ۱۸ سالت شده و باید وارد جامعه بشی اما هنوز رفتارت مثل تنیجرهاست 

همه آدما میان و میرن تو باید خودتو با شرایط وفق بودی 

چقدر شبیه منی سال نهم بودم دستم گفت میخواد ترک تحصیل کنه بخاطر عقاید کورکورانه برادرش موبایل هم نداش ...

توروخدا بهم بگو این پیامی که داده. یعنی از من ب عنوان یه دوستی مثل خواهر خوشش میاد؟ 

توروخدا بهم بگو این پیامی که داده. یعنی از من ب عنوان یه دوستی مثل خواهر خوشش میاد؟

اره دیگه ازت میخواد باهاش بری

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
عزیزم انقدر وابسته نباش روی خودت کار کن تا قبل از ورود به دبیرستان منطقی فکر کنی و منطقی تصمیم بگیری ...

درسته. ولی من با این دوستم زیاد بیرون میرفتم. این پیامی که داده به نظرت میخواد دوستشیو با من ادامه بده؟  

2790
2778
2791
2779
2792