من نهمم. با یکی از رفیقام این آخرین روزا حرف نمیزدم چون یه مشکلی پیش اومده بود. خودشم چند بار ازم پرسید چی شده. من هیچی بهش نگفتم اصلا نگاشم نمیکردم. دو سه روزه فهمیدم که از این مدرسه میره. راستی اینم بگم که مدرسه ما همه ی پایه هارو داره. خلاصه من دلم براش تنگ میشه و تازه فهمیدم از این مدرسه میره. من دلم براش تنگ میشه. من بهش پیام دادم که تازه فهمیدم رفتی. حتی براش گریه کردم. ببینید چه واکنشی نشون داده. به نظرتون با من دوستشیو ادامه میده؟
چقدر شبیه منی سال نهم بودم دستم گفت میخواد ترک تحصیل کنه بخاطر عقاید کورکورانه برادرش موبایل هم نداشت وقتی خواستیم از هم جدا بشیم چ غمی تو نگاهمون بود.... النازم
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
توروخدا بهم بگو این پیامی که داده. یعنی از من ب عنوان یه دوستی مثل خواهر خوشش میاد؟
اره دیگه ازت میخواد باهاش بری
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند