2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 73 پست
بخدا اگر قرض و بدهی و قسط زیاد باشه همش تو خونه بحث و جدل پیش میاد

اره والا ما وام ازدواج هم گرفتیم کرایه خونه هم باید بدیم دیگه مال عروسیم اضافه بشه چی میشه

عزیزم خیلیا عروسی شونو بعد کرونا گرفتن.همه کارای عروس دومادو بکنید.لباس عروس بپوش ارایشگاه برو.دوتا ...

دقیقا می‌خوایم سالگردمونو بگیریم ولی لباس بپوشیم حالا لباس عروس پفی نمیپوشم ولی یه ساتن سفیدی چیزی می‌پوشم که تو دلم نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار بود بریم ماه عسل .چرا بیخود نون ب مردم بدم اخرشم پشت سرم حرف بزننمامانم گف نه تو فامیل حرف در م ...

والا درسته آدم زورش میاد ولی واقعا خودت دلت شور و اشتیاق عروسی نخواست؟

گفتم که عزیزم فقط آرایش شیک و عکس و کلیپ برات یادگار میمونه خب برای چی به اینهمه آدم الکی شام بدی و ...

عزیزم منم همین فکر دارم به نظرت اون روز که آتلیه بریم بعدش باید کجا بریم همش به این فکر میکنم خانواده هامون نباشن

عزیزم منم همین فکر دارم به نظرت اون روز که آتلیه بریم بعدش باید کجا بریم همش به این فکر میکنم خانواد ...

روزی که رفتی اتلیه بعد برید با همسرت بگردید 

برای شام هم نهایتا به رستوران رزرو کنید به اندازه خانواده درجه یک مثلا پدر مادرخواهرا و برادران و همسراشون و شام برید اونجا و بعدش برید خونتون 

یا برید خونه پدر داماد اقوام درجه یک و یه شام بدید و بزن برقص

روزی که رفتی اتلیه بعد برید با همسرت بگردید برای شام هم نهایتا به رستوران رزرو کنید به اندازه خانواد ...

عزیزم من نامزدم خیلی دوست داره دوستاش بگه فقط جشن نمیدونم جشن کجا بگیرم دوستاش باشن

عزیزم من نامزدم خیلی دوست داره دوستاش بگه فقط جشن نمیدونم جشن کجا بگیرم دوستاش باشن

اگه تعداد دوستاش زیاد نیست نهایتا برگشتید یه مهمانی برای دوستان توی خونتون بگیرید 

دیگه واقعا دوست اینقدر اهمیت نداره که به خاطرش برنامه زندگیتو عوض کنی که 

همون دوستا اگه ازدواج کنن همسرشون بهشون بگه بمیر میگن چشم و حرف هیچ کس دیگه براشون اهمیت نداره