2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 73 پست
حتی مهمونای بدرد نخور؟همش میگم فلانیو دعوت نکنید پدرومادرم میگن زشته😐

هرچی دلت میگه بعدش هر چی مامان بابات میگن گوش بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من مهم نیست چون عروسی نداشتم کرونا بود بچه هم ندارم می‌خوام هم سفید بپوشم و شام بدم و قشنگ مهمو ...

دقيقا عروسي خواهر منم در اوج كرونا بود و براش جشن نگرفتيم. هم خودش ناراحت هست و هم مادرم. مامانم ميگه سالكرد ازدواجتون براتون يه جشن ميگيرم و شام ميديم

من حالا میخوام بگیرم ولی بعضی هزینه هارو حذف کنم...مثلا عکاسی باغ برم ولی کلیپ فرمالیته یاهمون کلیپ ...

کلیپ تو باغ با لباس عروست قشنگ میشه.حذفش نکن.هزینشم زیاد نمیشه.من ارایشگاهمو هزینشو کم کردم.رفتم یجای خوب گفتم ساغدوشم.یه میکاپ قشنگ و ساده کرد برام.موهامم خوشگل کرد.بهش گفتم تاج دارم.جای تاجمم گذاشت.تور و تاجمو اومدم مزون گذاشتم با لباس عروسم.انقدم خوب بود همه چیم ک نگو.هزینه ارایشگاهم یک سوم شد.البته شوهر من داشت و مشکلی با هزینه نداشت.من خیلی زورم میومد اونقد پول بدم ارایشگر.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
مهموناتو نصف کن دقیقااااااا باور کن دیگه دختر عموی مادربزرگ عمه بزرگه بابات هییییییییییچ ارزشی تو جش ...

منم میگم به مامانم آخه دختر خاله ی تو چرا باید عروسی من دعوت باشه میگه خب اونا عروسی گرفتن مارو دعوت کردن نمیشه ما اونارو دعوت نکنیم

برای من مهم نیست چون عروسی نداشتم کرونا بود بچه هم ندارم می‌خوام هم سفید بپوشم و شام بدم و قشنگ مهمو ...

عزیزم خیلیا عروسی شونو بعد کرونا گرفتن.همه کارای عروس دومادو بکنید.لباس عروس بپوش ارایشگاه برو.دوتا از دوستای من همین کارو کردن

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
واقعا ماها خیلی مظلوم عروس شدیم

اره والله! ماه قبل  مادرم اينا و عروس جديدمون اومدن خونه من كه فيلم عروسي منو ببينند ديدم اون وسط ها چشماي خواهرم پر شد. خيلي ناراحت شدم و كاش اصلا فيلم رو نميذاشتم يعني اصرار عروسمون باعث شد.

گفتم که عزیزم فقط آرایش شیک و عکس و کلیپ برات یادگار میمونه خب برای چی به اینهمه آدم الکی شام بدی و ...

آخه ما کوردیم عروسیمون خیلی فرق میکنه یه شور و هیجانی داره که اصلا نگم برات😂

بعدشم فکرایه رویایی من شده رقصیدن تو وسط تالار

بخدادیگه انقدر فکر کردم نمیدونم چی درسته چی غلط هرچیم تحقیق میکنم بیشتر سردرگم میشم

میتونم کلیپ و اینا درست کنم ولی هزینه تالار و خواننده و شام و اینا خیلی زیاده.باید خودمون قرضای عروسیو بدیم معلوم نیست کیم تموم شه خیلی میترسم از سختی