2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 73 پست

چقدر خوب ۵۰۰ نفر ما کم کم ۱۰۰۰ تا😑

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم جای شما بودم، جشن گرفتن رو انتخاب میکردم، چون فقط یکبار تو زندگیت، انجامش میدی. اما سفر ترکیه رو بعدا هم میشه رفت.. 

مخصوصا شما که دوست داری عروسی داشته باشی (که طبیعیه) اگر نگیرید، بعدا هر وقت عروسی دعوت شی حسرت میخوری 

من حالا میخوام بگیرم ولی بعضی هزینه هارو حذف کنم...مثلا عکاسی باغ برم ولی کلیپ فرمالیته یاهمون کلیپ روز عروسی که تو باغ میگیرن رو نداشته باشم...فقط عکسام باشه و فیلم بردار واسه شب تو تالار...بنظرتون بده؟

من نگرفتم می‌خوام پنجمین سالگردمو بگیرم ببین مسائل مالی اول ازدواج خیلی اذیت کننده‌س خودتونو به قرض ...

اصلا هیچوقت اون شور و حال خود عروسی رو نداره

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

حتما بگیر چون بدجور رو دلت میمونه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بنظرم سفر رو میشه بعدا هم رفت ولی عروسی رو دیگه نمیشه گرفت

حتی اگه بخوای بعنوان سالگرد ازدواج هم جشن بگیری ضایع اس

البته با احترام این نظر منه

مهمون هاتم گلچین کن کمتر کن 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

تجربه خودمو میگم، از جشن و مهمونی اصلا خوشم نمی اومد، ولی عاشق مسافرت بودم، رفتم ماه عسل

تا یک سال هرررر رووووز یکی پا میشد می اومد که کادو عروسی بیاره، و هر روز خونه من پر از مهمون بود. 

اگه عروسی میگرفتم،  فقط یه شب دورهمی بود و راحت میدم، 

ولی نگرفتم و تا یک سال مجبور شدم مهمان داری کنم😬😬