به اسم دوست داشتن ادم خیانتکارو تحمل میکنید فکر میکنید مرد خیانتکار عوض میشه برای خودتون ارزش قایل نیستید با غرورو سر بلند از رابطه سمی خارج نمیشید که آخر با خاری خارجتون کنن
دوست منم همین بلا سرش اومد با این تفاوت که اون هفت سال پای پسر هیچی ندارو بی پول موند آخرم همون پسروقتی یه ماشین خرید خیانت کرد روزای سختی رو گذروند که منم کنارش بودم دوستم داغون شد ولی کمکش کردیم خوب شده
اره ولی نمیدونم...منم دیگ بریده بودم ازش ولی نمیدونم سخته دیگ بعد سه سال خاطره و...
سخته ولی قوی باش خیانتکار از حیوونم کمتره حیفه حیوون
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
چقدر قوی هستی.من خیلی ضعیفم اصلا نمیتونم بگم اینا رو
زیادی اذیت شدم آدما خیلی،بی انصافی کردن در حقم بعد دیدم من که نمیتونم اونا رو تغییر بدم پس باید یاد بگیرم فارغ از ادمها حالم خوب باشه سخته ولی. باید بشه
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
اره هزار بار رفت باهاش با اینک میدونست جون در میره وقتی حتی اسم اون دختره میاد با اینک میدین تمام تنو بدنم به لرزه در نیاد قلبم درد میگیره دیونه میشم بازم.... دختره دست از سرش بر نمیداره اینم ک کرم داره آخرش من کشیدم بیرون