2777
2789
عنوان

کودک دوساله

115 بازدید | 4 پست

مامانا شما هم وقتی بچه هاتون یه کار جدید یاد میگیرن دیگه ول کن نیستن 

من پسرم قبلاً میترسید بره تو حموم تنهایی جلو در حموم می‌رفت و وسیله ها رو می انداخت تو حموم 

الان یاد گرفته می‌ره تو حموم و با وسایل تو حموم سرگرم میشه هر چی هم میارم بیرون دوباره می‌ره شما هم بچه هاتون اینجوری هستن کار جدید رو تکرار میکنن 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

آره عزیزم غیرطبیعی نیست، دوباره چندوقت بعد این کارو فراموش میکنم ولی روی یه کار جدید قفلی میزنه😍😍😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

شما رستورانی ک غذاش خوبه و با کیفیت پاتوقتون نمیشه؟

سخت نگیر طبیعیه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما رستورانی ک غذاش خوبه و با کیفیت پاتوقتون نمیشه؟سخت نگیر طبیعیه

اخه بیچارم کرده میرم باهاش می‌شینم تو حموم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
اخه بیچارم کرده میرم باهاش می‌شینم تو حموم

اب بازی تو این فصل جذاب ترین بازی واسه بچهاس .

من واسه اینکه خستشون کنم میفرستم حمام و اب بازی😁

بهتر از بهونه گیری هاشون هست تحمل کن خواهر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز