2777
2789
عنوان

نفرین

101 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها امبدوارم خوب باشید

بچه ها اگه بعد نماز رو سجاده کسانی رو نفرین کنی که بهت ظلم کردن گناهه؟  یعنی هر بلا که بخوای سرت اورده یاشن ولی زورت بهشون نرسیده و از خدا میخوای که سرسون بلا بیاره

نفرین گناهی ندارع فقط دل خودتو سیاه میکنه البته خودم هر نفرینی کنم خیلی زود میگیره

بحث سیاهی دل نیست از بس بهم ظلم کردن آبروم بردن و هرچی داشتم ازم پس گرفتن و قسم دروغ خوردن و دین رو قران گذاشتن واقعا میگم کی میشه سرشون بلا بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بحث سیاهی دل نیست از بس بهم ظلم کردن آبروم بردن و هرچی داشتم ازم پس گرفتن و قسم دروغ خوردن و دین رو ...

خو این که توهم نفرین نکنی خود خدا جای حق نشسته 

جوابشون رو میده 

منظور منم از سیاه دل یعنی کینه البته من بعضی اوقات لازمه

به امید خدا
خو این که توهم نفرین نکنی خود خدا جای حق نشسته جوابشون رو میده منظور منم از سیاه دل یعنی کینه البته ...

همون یک نفری که زندگیم نابود کرد مادرشوهرم بود پسرش پر کرد با نقشه طلاهایی که جز مهریه ام بود خانوادگی نقشه کشیدن ازم پس گرفتن اون موقع هایی که با نقشه منو بیرون کردن دلم نمیخواست زندگیم از هم بپاشه پیر زن به هرکی که بخوای زنگ زد مسخرم کرد که میخواد برگرده التماسمون میکنه بعد کلی هم تهمت و تحقیر  احرش اومدن دادگاه دست رو قران گذاشتن که طلاها دختره با خودش برده الان همون پیر زن رفته حج چهار روز دیگه برمیگرده یکسری ساده دورش میگیرن حاج خانم خانم غافل از ابنکه چه شیطانیه. 

همون یک نفری که زندگیم نابود کرد مادرشوهرم بود پسرش پر کرد با نقشه طلاهایی که جز مهریه ام بود خانواد ...

حس شیشم هستم 

قوی هم هست حسم اگر اعتقاد داری اینو بگم که 

یه آبرو ریزی به زودی اتفاق می‌افته برا اون خانواده کسی که بیشتر از همه غصه میخوره همین مادر شوهر هست 

به امید خدا