یه ماهه ولم کرده و رفته هرشب کارم شده گریه...اون عین خیالش نیس درگیر آدم های دوربرش هست اول ک آشنا شدیم گف من یکاری میکنم چشمت جز من کسی رو نبینه آخر رابطه با بیتوجهی هاش بهم گفت میخوام از خودم سردت کنم ک وابسته تر نشی....همین قدر ساده ..
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
نمیتونم فک نکنم دوسش داشتم..خواستگار هم اومده بود قرار گذاشتیم آشنا بشیم کلا چهارماه باهم بودیم سه ماه اول خوب بود ماه چهارم کم کم ازم سرد شد.گف با من حیف میشی نمیخوام تو روزهای سخت ببرمت بدهی داشت ولم کرد رفت
خواستگار هم اومده بود قرار گذاشتیم آشنا بشیم کلا چهارماه باهم بودیم سه ماه اول خوب بود ماه چهارم کم کم ازم سرد شد.گف با من حیف میشی نمیخوام تو روزهای سخت ببرمت بدهی داشت ولم کرد رفت
خواستگار هم اومده بود قرار گذاشتیم آشنا بشیم کلا چهارماه باهم بودیم سه ماه اول خوب بود ماه چهارم کم ...
دروغ میگه لابد یکی دیگه رو پیدا کرده
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
خواستگار هم اومده بود قرار گذاشتیم آشنا بشیم کلا چهارماه باهم بودیم سه ماه اول خوب بود ماه چهارم کم کم ازم سرد شد.گف با من حیف میشی نمیخوام تو روزهای سخت ببرمت بدهی داشت ولم کرد رفت
س ماه اول خوب بود تو این مدت بدهی بالا آورد ماه آخر از دوس دختر سابقش میگف حتی یه بار گف احساس میکنم آه اون منو گرفته ک بدهی بالا آوردم کم مونده برم ازش حلالیت بگیرم و سر این هم دعوامون شد فاصله گرفت ازم گف دختر صاف و ساده ای هستی نمیخوام تو روزهای سخت ببرمت