2777
2789
عنوان

اعتیاد

722 بازدید | 24 پست

سلام خانوما.

من به شوهرم مشکوکم. به خاطر انباری که طبقه اول ساختمونه میره و نیم ساعت طولش میده بعد هم وقتی میاد دهنش یه بویی میده.

خیلی میترسم. 

بوی هیچ نوع خوراکی هم نمیده.

شاید خنده دار باشه براتون ولی دهنش بوی سم مورچه یا نمک میده.نمیدونم تابحال بو کردید یا نه.

چند سال پیش سیگار میکشید ترک کرد تا چند روز پیش که احساس کردم دهنش بوی سیگار میده تا اومد تو خونه شربت ابلیمو درست کرد خورد بهش گفتم گفت نکشیدم خیلی راحت از کنارش رد شد.

پسرمو که بوس کرد لپش بو سیگار گرفت میخواستم اتیش بزنم شوهرمو.

ولی بهش گفتم کارات مشکوکه.

میشه اگه کسی تجربه ای از بوی مواد داره بهم بگه واقعا نگرانشم.

بهش گفتم اعتیاد نداری گفت نه مواد کشیدن خیلی طول میکشه نیم ساعت بیشتر میشه و خندید.😖😖😖😖😖

😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مواد  صنعتی باشه  مثل شیشه بوی خاصی نداره  فکر کنم 

مصرفش سریع و راحت با ی فندک 

مراقب باش کنترلش کن ببین اگه مایعات زیاد میخوره غذا کم میخوره لاغر بشه خصوصا صورتش احتمال داره مواد بکشه

تو شدی 🌙من👶❤️
اگه مواد  صنعتی باشه  مثل شیشه بوی خاصی نداره  فکر کنم   مصرفش سریع و راحت ...

غذاش کمتر شده. مایعات هم زیاد مصرف میکنه.

خدایا هیچ کس ارامشش بخاطر این جور چیزا بهم نریزه.

من چند وقته داغونم.

😍😍😍😍😍
غذاش کمتر شده. مایعات هم زیاد مصرف میکنه. خدایا هیچ کس ارامشش بخاطر این جور چیزا بهم نریزه. من چند ...

😔 اووف امیدوارم مصرف نکنه باهاش با خوبی صحبت کن ازش بپرس اگه تازه شروع کرده ببرش واسه ترک 

تو شدی 🌙من👶❤️

ان شاالله ک مصرفی نداره، ولی اگه سنتی کار باشه(تریاک و امثالهم)باید از مصرف شیر و لبنیات فراری باشه تو بعد انباری بهش شیر یا دوغ بده ببین عکس العملش چیه؟

ز دست که آید که دستم بگیرد؟مرا سایه ی امان تو هستی...