2777
2789
عنوان

کی حموم برم؟

697 بازدید | 19 پست

پریروز اپاندیسم را عمل کردم دلم میخواد برم حموم ولی چون اولین عملمه میترسم کسی تا حالا اپاندیسش را عمل کرده میشه بگید تا چند وقت بعدش اوکی شدید و مثل قبل شدید؟ 

من فردای سزارینم رفتم حمام......شمام میتونی بری دیگه فقط جای بخیه رو خشک کن حتما باسشوار

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بلا به دور باشه وقتی از بیمارستان میای خونه حتما دوش بگیر به خاطر میکروب‌های بیمارستان دوش گرفتن حالت جا میاره بعد حموم متونی زخمی که داری ضد عفونی نکنی  انشاالله خدا شفا بده

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

بهتون نگفت جای بخیه رو هر روز بشورین ، ولی اگر رفتین حمام زیاد واینسین سریع بیاین بیرون

والا انقدر من رو اذیت میکنند همینجور میگند باید پاشی مثل ادم عادی راه بری ولی من باید یکی کنارم راه بره و یکم اروم تر راه میرم و رسیدگیشون صفر 

عملش سخته؟من شاید قرار باشه برای کیستم عمل باز بکنمخیلی استرس دارم

موقع عمل که یک ماسک گذاشتند رو دهنم وکلا از عمل هیچی یادم نیست و هیچی دردی هم احساس نکردم ولی بعدش یک جاش درد میکنه که عادیه 

موقع عمل که یک ماسک گذاشتند رو دهنم وکلا از عمل هیچی یادم نیست و هیچی دردی هم احساس نکردم ولی بعدش ی ...

پس کامل بیهوش کردن آره؟

ان شالله زودتر خوب بشی گلم

آناناس زیاد بخور میگن برای زخم و بخیه

خوبه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم