2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من موقع سزارین دکتر بهم گفت اندومتریوز شدید داری یا دیگه بچه نیار یا نهایتا یکی دیگه...فعلا که برای دومی اقدام نکردم ولی اولی باردارشدم

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
من موقع سزارین دکتر بهم گفت اندومتریوز شدید داری یا دیگه بچه نیار یا نهایتا یکی دیگه...فعلا که برای ...

برای اولی اندومتریوزت کجاتو درگیر کرده بود؟چند سانت بود یادته؟

دکترم میگه اقدام به بارداری کن منم نشدم هنوز

یکی از آشناها لاپراسکوپی کرد قبل از من اون هنوزم بچه دارنشده...فقط اگه بیخیال باشی باردارمیشی.فکروخیال و استرس مانع بزرگیه.

برای اولی اندومتریوزت کجاتو درگیر کرده بود؟چند سانت بود یادته؟

نگفت والا فقط گفت خیلی شدیده..فقط من پرسیدم درمان داره گفت نه همین.

منم که بمب استرسم

از من ضخامت خیلی پایین بود روز۱۴دوره ضخامت ۳.۷ بوده وفولیکول ریز ولی زدم بیخیالی بعد دوماه باردار شدم که البته این ماه گرده نخل وعسل باسیاه دانه قاطی کردم خوردم

منم که بمب استرسم

منم افتضاحم..هی میگفتن تا بیخیال نشی نمیشه منم از ذهنم درنمیومد.و مخصوصا ۲سال طول کشید تا من باردار بشم و دیگه شکم رفته بود به اندومتریوز ولی جرات رفتن برای عکس رنگی هم نداشتم.تا اینکه یه وقتی ۵روز پریودم عقب افتاد منی که پریودم یا جلو می افتاد یا دقیقا همون روز میشدم.هی میگفتم باردار نیستم همش درازنشست و طناب میزدم بشم چون میخواستم مسافرتم برم.تا اینکه خیلی بیخیال بی بی زدم مثبت شد.و منی که بدنم از شدت خوشحالی میلرزید