2821
2789
عنوان

مادر شوهر۰۰🤦‍♀️

535 بازدید | 30 پست

تو یه ساختمونیم یه چند روز من خیلی کار داشتم مادرشوهرم همش غذا درست کرد ، قبل اون چند روز اینجوری بود که هفته ای ۱ بار جمعه ها اون غذا میومد خونه ما 

حالا امشب بهش میگم برا فردا قیمه گذاشتم میگه ممنون من غذا دارم 🙄 مثلا قهر کرده که چرا چند روز پشت هم غذا پخت منم چند روز پشت هم غذا نپختم بخدا نمیرسم چرا درک نمیکنه خودش ۱ نفره تنها هیچ مسولیتی خم نداره خوب میتونه من نمیرسم همش یه چیز کوچیک رو ناراحتی پیش میاره

تو یه ساختمونید ،تو یه خونه که نیستین.. 

غذاتون یکیه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هم بودم ناراحت میشدم..خیلی از خانما هستن ک شاغلن با چن تا بچه جوری برنامه ریزی میکنن ک هم کار خونه هم بیرون هم اشپزی میکنن..شماهم اون بنده خدا حامل گیر نیاوردی...خودت غذا درس کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

گویا ناراحت بوده ازینکه برا شما غذا پخته  خب دوس نداشته 

یاد بگیر کاراتو خودت انجام بدی 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خوب تو باشی ناراحت نمیشی دعوتش کنی از قبل بعد بیاد بگه غذا دارم؟ مگه واسه غذا میاد؟

خب چرا ولی اگر نیاد چی میشه هی ادامه میده قهرشو ؟

خب از اول ناراحتی میکرد ک غذا نپزه این چکاری ک پخته بعدم ناراحته

@niniyar81 توهین به مادرشوهر

😐😐😐😐😐 الان طفلک کجا توهین کرد آخه راهکار خواست بعدم مجبور نیست درست کنه اصلا نباید درست کنه

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺