2821
2789
عنوان

ازدواج

221 بازدید | 26 پست

سلام.

ببخشید یک سوال.

بچه ها پسری هست که از دختری خوشش میاد اما نمتونه بهش بگه و فامیلش هم نیست فقط دیدتش ...اما خودشونم بلد نیست..

حالا پسره چجور بهش بگه که میخودش و دختره هم خودش مذهبیه و نمیتونه بگه...چیکار کنه و چجور به خانوادش برسونه؟!ا

لطفا راهنمایی کنید با تشکر و نهایت سپاس..

خدآیا او‌ جآن من است جآنش را سلامت دار..💙 

خانواده

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی رو واسطه کنه به خانواده اش بگه

خب چجور؟!

ایشون نه قوم هستند و نه دوست و آشنا ...

فقط ایشون رو دیده در جایی 

خب نباشه اطلاع دارن کجا میشه دیدش ؟ محل کاری جایی هست ک بشه رفت سر وقتش ؟

نمیتونه به دختره بگه دوسش داره 

دارم میگم میتونه ببینتش اما نمیدونه محل زندگیس کجاست که حداقل یکیو بفرسته..،

نمیتونه به دختره بگه دوسش داره دارم میگم میتونه ببینتش اما نمیدونه محل زندگیس کجاست که حداقل یکیو بف ...

یعنی میتونه ببیندش ؟!! 

خب یکی رو با خودش ببره همون موقع اگه این روش نمیشه اون خانوم بهش بگه 

بعدا اون دختر خانوم اگه تمایل داشتن آدرس و یا شماره خونه شون رو ب اون واسطه میدن یا اصلا شماره خودشو میده 

یعنی میتونه ببیندش ؟!! خب یکی رو با خودش ببره همون موقع اگه این روش نمیشه اون خانوم بهش بگه بعدا اون ...

به نظرت دختری که حجب و حیا داشته باشه همون لحظه میگه آره خوشم میاد و اوکیه؟! قطعا خیر....

برا همین تو گل گیر کردیم..

به نظرت دختری که حجب و حیا داشته باشه همون لحظه میگه آره خوشم میاد و اوکیه؟! قطعا خیر....برا همین تو ...

نه برا همین میگه با خانواده باید صحبت کنید 

واسطه میگه پس لطف می‌کنید شماره منزل رو بدین ما تماس بگیریم خدمت برسیم 

روال عادی کار همینه 

به نظرت دختری که حجب و حیا داشته باشه همون لحظه میگه آره خوشم میاد و اوکیه؟! قطعا خیر....برا همین تو ...

ببخشید اون پسر بعد چند وقت علاقمند به خانومه شده؟علاقشون از رو شناخت هست یا از ظاهر و استایل؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
2823
2791
2779
2792