2777
2789
عنوان

تجربه طلاق

135 بازدید | 6 پست

بچه ها شوهرم افسردگی داره بهم میگه دوستت ندارم اصلا باهام حرف نمیزنه بهم دست نمیزنه اصلا منو نمیخواد دکتر میگه افسردگی شدید داره ولی در کل با شخصیته اما دوسم نداره ذوقی برا زندگی نداره

خونوادمم خیلی سنتی هستن اگه جدا شم بیچارم میکنن دیگه از خونه بیرونم نمیتونم برم خیلی بد میشه برام

کسی تو خونواده ی سنتی تجربه طلاق داشته؟چون دکتر بهم گفت الان جدا بشی بهتره نمیدونم چی کار کنم🙁تازه عقد کردم

ریشه مشکلشو پیدا کن کی گفته افسردگی حل نمیشه منم اوایل ازدواج افسردگی شدیدی گرفتم اذیت میشد ولی کمکم کرد..ببین قبلش ادم پرانرژیی بوده یا نه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
ریشه مشکلشو پیدا کن کی گفته افسردگی حل نمیشه منم اوایل ازدواج افسردگی شدیدی گرفتم اذیت میشد ولی کمکم ...

نه از بچگی اروم بوده و افسردگی داشته🥲یه مدت که باهم آشنا شدیم خوب بود بعد یهو شدید شد افسردگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چی کار کردی خوب شدی؟

من بعد عقد خیلی فشار روم اومد 

رفتارای بد خونواده شوهر جهاز نداشتن تصادف و سرکار نرفتن بابام و اینکه بشدت لاغر بودمو هنوزم هستم فشار دانشگاهم یه طرف..میرفتم تو اتاق سرد رو زمین خشک میخوابیدم و فقط گریه جواب کسیو نمیدادم فقط واسه غیر خونواده فیلم بازی میکردم تا حدودی سرخونه زندگیمم رفتم نمیتونستم پاشم به خودم برسم ظرف بشورم بدخلق بودم .. هرروز باخودم حرف میزدم که طلاق اسم بد روت میاره ادم خوبم پیدا نمیشه ازونطرف میگفتم به جهنم همه چی به جهنم و بدتر میشدم..شوهرم عصرا منو مجبور میکرد چای بذارم بریم پارکی دوری بزنیم از هدف حرف میزد و بچه و اینده منم به خودم اومدم هرروز دمنوش گل گاوزبان میذاشتم ذکر میگفتم هنوزم از درون استرس و غم دارم ولی خیلی خیلی بهتر شدم..تو هم یه هفته ای تلاشتو بکن شاید دلش میخواد تغییر کنه استرس نمیذاره اگه دیدی نمیتونی بگو بچه نمیارم میرم رحممو میبندم

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
من بعد عقد خیلی فشار روم اومد رفتارای بد خونواده شوهر جهاز نداشتن تصادف و سرکار نرفتن بابام و اینکه ...

برام دعا کن😭من خیلی برا شوهرم تلاش کردم ولی منو نمیبینه 

یکم دیگه هم تلاش میکنم اگه نشه ولش میکنم

برام دعا کن😭من خیلی برا شوهرم تلاش کردم ولی منو نمیبینه یکم دیگه هم تلاش میکنم اگه نشه ولش میکنم

از مادرت مشورت بگیر گلم بذار بعد جدا شدن نگی کاش اینجوری میکردم اونجوری میکردم

از زیر زبون شوهرت بکش به چی فک میکنه

خودت و بچه ای که قراره بیاد مهم ترین به فضای شاد نیاز داره