2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین♥️🫶

125 بازدید | 9 پست

تصمیمتون برای روز های باقی مانده چیه؟

من که کلا گیج شدم نمی دونم کنکور های سالای گذشته بزنم

همایش ببینم

جزوه سالیانه معلم هام رو بخونم

😵‍💫🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای هستی شما؟

تجربی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اگر کنکور سال گذشته نزدی برو سراغ اون

اخه رفتم بزنم درصدام از کنکور اردیبهشت هم کمتر شدن🤣🥲

هیچی یادم نیست باید مرور کنم

اخه رفتم بزنم درصدام از کنکور اردیبهشت هم کمتر شدن🤣🥲هیچی یادم نیست باید مرور کنم

یه مرور کوچیک باید از نکات مهم کنی بعد از چند ساعت بری کنکورو بزنی ، این تست ها خیلی مهم هستن و حتمن برای خودت شبیه سازی کن

من قبل از کنکور اردیبهشت کنکور های داخل کشور رو زدم و کنکور های خارج رو گذاشتم واسهٔ تیر. 

الان پنج تا کنکور باقیمونده دارم و سه یا چهارتا آزمون گزینه دو تا کنکور 

و بیست و یک روز وقت و کلی مطالبی که از پایه فراموشم شده. 

خودم فردا آزمون رو میدم و از شنبه شروع میکنم کنکور ها رو میزنم . 

کنکور که میزنم تا ظهر و اینا تحلیل میکنم و بعد هم دفتر خلاصه نویسیم ازمطالب پایه رو مرور میکنم و روزایی هم که آزمون و کنکور ندارم سعی میکنم 400 تا 500 تا تست بزنم! اونم درسایی که توش قوی تر بودم تا برای کنکور تیر حتما درصد بالایی بگیرم. 

دانش‌جو🦋

بنظرم اول کنکور بزنید بعد مطالب رو مرور کنید و بعد تست بزنید.

ممنون