2777
2789
عنوان

دلم گرفته

41 بازدید | 9 پست

میدونم نباید ناشکری کنم ولی دلم گرفته 

چرا آدما اندازه لیاقتشون ندارن چرا بعضی وقتا همه چی ناعادلانه بنظر میرسه

چرا بایه اتفاق خیلیا میرسه بالاها خیلیا میرن قعر جهنم

ما دنیا و عالم رو با باورها و فکرامون میبینیم واسه همینه حقیقت رو نمیبینیم و فکرمیکنیم نقص وجود داره...باید دنیا رو جامع و بدون فکر و باور نگاه کرد تا زیبایی ها و خود واقعیت رو ببینیم..

مثلا وقتی توی اتاق عمل ،دکتر داره جراحی میکنه اگه دوربینو بزاریم روی دست بیمار که داره جراحی میکنه اونوقت کسی که از پشت اون دوربین نگاه کنه میگه این آدم داره شکنجه میشه و باور میکنیم چون فقط یه تیکه رو داریم میبینیم ولی اگه جامع و کلی و از بالا نگاه کنیم میبینیم که اتفاقا همه چیز درسته و دکتر کار خیلی خوبه داره انجام میده و نجات میده بیمارو...

ما دنیا و عالم رو با باورها و فکرامون میبینیم واسه همینه حقیقت رو نمیبینیم و فکرمیکنیم نقص وجود داره ...

کاملا درسته ولی...ظرفیت آدمی مگه چقدره که بتونه این چیزا رو تو زندگی پیاده کنه اصلا چرا باید یه آدم باید به این باور برسه ویکی بدون هیچ چیز دیگه ای راحت بگذرونه دنیاشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این شعاره اونیکی حتی در ظاهر هم حس خوبی نداره

چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاهر هم تحصیلات خوب داره صحبت میکردم...گفتم توی زندگی عمیقا" اِحساس رضایت و حال خوب داری؟
بهم گفت نه.........گفت هیچ اِحساسی ندارم ...انگار حِس پوچ بودن دارم.......کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست....حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

چند روز پیش با یکی از دوستانم که هم ماشین میلیاردی هم خونه هم ویلا هم باغ میلیاردی هم شغل خوب هم ظاه ...

خیلی خیلی سخته بنظرم ادم بخواد بالغانه تو هر سختی رفتار کنه نقص های تربیتی  فشارهای زندگی ادمای سمی اطرافمون قضاوت ها حسادت ها مقایسه ها اونقدر روح و روان رو داغون میکنن که نمیشه همیشه قوی بود یه مدت پیش میری ولی بعدش میبری و گرفتار سیل جامعه میشی

خیلی خیلی سخته بنظرم ادم بخواد بالغانه تو هر سختی رفتار کنه نقص های تربیتی فشارهای زندگی ادمای سمی ...

قبول دارم و حرفتون درسته چون من خودم توی همین شرایط ها بودم و درد و رنج و سختی بسیاری کشیدم ولی زمانی که به وجود خودم رسیدم انگار به یک قدرت بینهایت رسیدم در درون و هیچ چیزی در بیرون منو ناراحت نمیکنه...