دوبار امسال حجامت کردم زودتر پریود شدم این دفعه که یه هفته زودتر
حالا نمیدونم بخاطر حجامت؟
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
منم حجامت میکنم منظم هستم باعث پری زودتر از موعد نشدم تاحالا.شما برای چی حجامت میرین عزیزم؟
حجامت برای سلامتی و جوش صورت
کلا توی سال دوسه بار میگن برای سلامتی خیلی خوبه
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
عزیزم منم التهاب کبد دارم اونقدردارو خوردم واسه میگرنم بخاطر اون کبدم التهاب داره بخاطر اون سالی سه ...
ان شالله سلامتی تون زودتر بدست بیارید
برای جوش هم حجامت کتف میرین؟ خونه خودتون بلد نیستین بندازین؟
بله بین دوتا کتف حجامت عام
بادکش خونه میکنیم ولی حجامت نه
خوب بادکش بلد باشین حجامت هم کاری نداره گلم با تیغ های تستر قند خون یکی بگیر مثل خودکار هستش از اونه ...
چه جالب
من که خون ببینم حالم بد میشه برای کسی نمیتونم انجام بدم ولی به اطرافیانم که جرات دارن باید بگم