2777
2789
عنوان

شوهر بی مهر

213 بازدید | 19 پست

سلام خانما من باهمسرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم این مهم نیس دیگه ولی خیلی بی احساسه مثل یه رباطه خیلی تنهام خسته شدم نه باهام زیاد حرف میزنه نه درجریان کاراشم نه حتی میدونم درآمدش چقدره یکبار بهم زنگ نمیزنه جایی برم 🥲🥲🥲

میدونی من خیلی دیدم پسرایی که سنشون از ۳۰ میگذره کاملا طبیعیه که اون اشتیاق پسر ۲۰ ساله رو نداشته باشن 

اگه هم از کاری خوشت میاد 

مثلا هر وقت بهت زنگ میزنه

با ناااااز بهش بگو وای من انقد خوشم میاد وقتایی که بهم زنگ میزنی عزیزمممم

با ذوق به کارایی که خوشت میاد تشویقش کن 😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خونسردتر ویختر ازاین حرفاس گلم

ببین سخته 

ولی یواش یواش روش کار کن 

غر نزن بهش 

ولی وقتایی ک حالش خوبه و تنهایید 

بهش بگو من انقد دوس دارم بهم توجه میکنی 

یا مثلا انقد انرژی میگیرم ک بهم زنگ بزنی 

ولی همش منتظر اون نباش

خودتم  فعال باش 

ببین سخته ولی یواش یواش روش کار کن غر نزن بهش ولی وقتایی ک حالش خوبه و تنهایید بهش بگو من انقد دوس د ...

بهش دیروز میگم من یه هفته نبودم یه زنگ نزدی میگه مگه رفته بودی جنگ خونه مامانت بودی دیگه دلم شکست

عزیزم معمولا بخاطر فاصله سنیتون تو توقعت از همسرت بالاعه اون که نمتونه مث یه جوون بیست ساله رفتار کنه باهات منم با همسرم11 سال اختلاف سنی داریم اوایل خشک و جدی اما الان از من بدتر شده روش کار کن بشین مسخره بازی دربیار خودتو لوس کن براش درست میشه بخدا

عزیزم معمولا بخاطر فاصله سنیتون تو توقعت از همسرت بالاعه اون که نمتونه مث یه جوون بیست ساله رفتار کن ...

خودش کلا ازاول همین طوری خشک وجدی وبداخلاق بود منم دیگه افسرده شدم کاش همسرم یه مرد شوخ طبع ونرمال بود