الان سرچ کردم دیدم از ۳۱ خرداد که امروزه تا ۱ تیر قمر در عقربه، امشب عقد فامیلمونه به نظرتون بد نیست؟
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
قمر در عقرب یعنی چی حالم داغونه چندروزه تو دعوام فقط همه باهام دشمنی دارن انگار
سرچ کن ،میگن تو اون روزا نباید عقد کرد یا مسافرت رفت
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .