2777
2789
عنوان

من زشتم ؟

1622 بازدید | 91 پست

از یه پسری خوشم اومده ولی خیلی مذهبیه خودمم هستم اما نه مث اون حس میکنم من زشتم که بهم محل نمیده البته خودمم خیلی لوس بازی درنمیارم دلم نمیخواد من بهش پیشنهاد بدم ولی خوشم اومده ازش میشه یه نظر بدین ؟🥺

...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مذهبی هستی اونوقت نمیخوای خودت پیشنهاد بدی؟ یعنی امکانشم هست که بدی؟ مذهبیا چه عجیب شدن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

میشه بپرسم گلم چند سالته؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چن سالته

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
2790
2778
2791
2779
2792