2777
2789
عنوان

تاثیر بستنی روی لوزه و سنگ لوزه

1301 بازدید | 14 پست

لکه های سفید روی لوزه هام دیدم

خیلی درد دارم در حدی که حتی آب دهنمو نمیتونم قورت بدم

شهرستانم متخصص حلق و بینی پیدا نکردم و باید تا شنبه صبر کنم

راه حلی ندارین تا از درد نمیرم؟

بستنی بخورم بهتر نمیشه؟

شما احتمال تیروئیدتم کم کار باشه باید از مصرف آب سرد و بستنی و.. خودداری کنید و ماساژ گلو و دمنوش های خلط آور مثل پونه و مرزنگوش یا خوردن پیاز همراه غذا می‌تونه مفید باشه براتون ک هم سینوس ها رو پاک سازی می‌کنه و هم تجمع مخاط بیش ازحد ک بنظرم علتش همینه رو کم کم پاکسازی می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما احتمال تیروئیدتم کم کار باشه باید از مصرف آب سرد و بستنی و.. خودداری کنید و ماساژ گلو و دمنوش ها ...

اتفاقا دو سال پیش آزمایش خون دادم مشخص شد تیروییدم پرکاره ولی دیگه دنبالش نرفتم

ببین من دکتر گفت لوزتو باید عمل کنی، ولی با چند تا کاره ساده خوبه خوب شدم. اصلا چیز سرد نخور، مثلا میوه بزار هم دمای اتاق بشه، یا آب کامل سرد اصلا، آب نمک مرتب غر غره کم، خوب میشی‌.

ببین من دکتر گفت لوزتو باید عمل کنی، ولی با چند تا کاره ساده خوبه خوب شدم. اصلا چیز سرد نخور، مثلا م ...

الان دو روزه خیلی درد دارم راهکاری برای آروم شدن و خوب شدن سریعش میشناسی؟

سلام من چند وقته که گلو درد خیلی شدیدی دارم و نمیتونم

حتی اب دهنمو قورت بدم دو طرف حلقم چیزای سفیدی درومده غدد لنفاویم بیرون زده و خیلی درد دارم بنظرتون باید چیکار کنم؟💔

سلام من چند وقته که گلو درد خیلی شدیدی دارم و نمیتونمحتی اب دهنمو قورت بدم دو طرف حلقم چیزای سفیدی د ...

یکم دیر این پیامتونو دیدم و انشاالله الان خوب شدین... ولی اینکه دقیقا مشکل از کجاست رو برید پیش دکتر متخصص گوش و حلق و بینی مطمئن شید من دو سه باری از طریق گوگل و نی نی سایت به بیماری هایی از خودم پی بردم بعد رفتم پیش دکتر دیدم اصلا اونقدر حاد نیست و یه چیز معمولیه

خلاصه تجربه من اینه که برای هر مشکلی اولین کار مراجعه به پزشکه بعد سرچ و تحقیق و پرس و جو از بقیه😁😂