شما احتمال تیروئیدتم کم کار باشه باید از مصرف آب سرد و بستنی و.. خودداری کنید و ماساژ گلو و دمنوش های خلط آور مثل پونه و مرزنگوش یا خوردن پیاز همراه غذا میتونه مفید باشه براتون ک هم سینوس ها رو پاک سازی میکنه و هم تجمع مخاط بیش ازحد ک بنظرم علتش همینه رو کم کم پاکسازی میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من دکتر گفت لوزتو باید عمل کنی، ولی با چند تا کاره ساده خوبه خوب شدم. اصلا چیز سرد نخور، مثلا میوه بزار هم دمای اتاق بشه، یا آب کامل سرد اصلا، آب نمک مرتب غر غره کم، خوب میشی.
سلام من چند وقته که گلو درد خیلی شدیدی دارم و نمیتونمحتی اب دهنمو قورت بدم دو طرف حلقم چیزای سفیدی د ...
یکم دیر این پیامتونو دیدم و انشاالله الان خوب شدین... ولی اینکه دقیقا مشکل از کجاست رو برید پیش دکتر متخصص گوش و حلق و بینی مطمئن شید من دو سه باری از طریق گوگل و نی نی سایت به بیماری هایی از خودم پی بردم بعد رفتم پیش دکتر دیدم اصلا اونقدر حاد نیست و یه چیز معمولیه
خلاصه تجربه من اینه که برای هر مشکلی اولین کار مراجعه به پزشکه بعد سرچ و تحقیق و پرس و جو از بقیه😁😂