2777
2789
عنوان

بیرانوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 61 پست
همه ی این بازیکنا حکومتی ان پس چی فک کردی؟ اصلا اینا با مردم نیستن ثابت شد توی اتفاقات پیارسال

کجا حکومتی ان؟ص

تعدادخیلی کمی از بازیگراو بازیکنا حکومتی هستن

ربطی نداره 

پول پرستن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بالخره زن و بچش یه طرفدوس دخترش یه طرفخرجا زیاده باید بفکر پول باشه

واقعا؟دوست دخترم داره؟😳😳

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
واقعا؟دوست دخترم داره؟😳😳

من یه سالی شنیده بودم به یه بلاگر دایرکت داده

الله اعلم🤷‍♀️

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

من یه سالی شنیده بودم به یه بلاگر دایرکت دادهالله اعلم🤷‍♀️

اره مزاحم شده بود طرف پخشش کرد 

کلا بسیار ادم بی جنبه ایه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

کجا حکومتی ان؟صتعدادخیلی کمی از بازیگراو بازیکنا حکومتی هستنربطی نداره پول پرستن

برا من فرقی نداره کدومشونن

فقط مهم اینه انسانیت ندارن خیلیاشون 

خودشون و عقایدشونو فروختن به پول و حکومت

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
همه ی این بازیکنا حکومتی ان پس چی فک کردی؟ اصلا اینا با مردم نیستن ثابت شد توی اتفاقات پیارسال

یعنی اونا که رفتن ژاپن وپرتغال و..... طرف حکومت اونان 

چرت نگو حاجی پشت بیسیم عملیات لومیره 😄😂🤣

نجاست سه قسم است سگ،خوک،وطن فروش

یعنی اونا که رفتن ژاپن وپرتغال و..... طرف حکومت اونان چرت نگو حاجی پشت بیسیم عملیات لومیره 😄😂🤣

آره اونام با حکومتن‌  

تا وقتی ک به یه نون و نوایی میرسن میرن اون ور عشق و حال

فهمیدنش انقد سخته ینی؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
بالخره زن و بچش یه طرفدوس دخترش یه طرفخرجا زیاده باید بفکر پول باشه

ببخشید ولی حرفتون خوب نیست اگه درست باشه غیبته اگه دروغ باشه تهمته در هر صورت ضرر می کنید در قبال حرفاتون مسئول هستین حرفی نزنید که بعدا پشیمون بشید

رفته روسیه

آها خوبه پس

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ