2777
2789
عنوان

ی آدم خوشبخت از بچگی خوشبخته

163 بازدید | 13 پست

دخترم ی رفیق داره از دوران راهنمایی 

ننه دکتر بابا دکتر دایی دکتر پدر بزرگ دکتر حتی شوهر عمشم روانشناس خالشم ارشد اقتصاد شهید بهشتیه 

خودشم داروسازی میخونه 

خونه تجریش و ویلا شمال ووو... 

هر سال ی گوشی جدید و مدل بالا میخره 

مامانش متخصص زنان و زایمان باباش متخصص مجاری ادراری و اورولوژی پدربزرگش پوست و مو و زیبایی داییش فوق تخصص قلب و عروق از دانشگاه شهید بهشتی 

دختر تک فرزند تو رفاه کامل بزرگ شده بدون هیچ غمی همه جای دنیا هم سفر کرده 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

چ ربطی داره؟ اتفاقا آدمای موفق و خوشبخت، بچگی سخت و 💩 داشتن:/ ولی خودشون راه و چاهو یاد گرفتن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی زندگی

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
در این دنیا دلی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد

هیکوقت نمیشه کسی تو زندگیش غمی نداشته باش هیچوقت 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
چ ربطی داره؟ اتفاقا آدمای موفق و خوشبخت، بچگی سخت و 💩 داشتن:/ ولی خودشون راه و چاهو یاد گرفتن

نه بابا پدربزرگ دختره خر پوله خونش با کاخ و قصر فرقی نداره 

مامانشم تو رفاه بوده 

میگفت لوستر خونه پدربزرگمو با جرثقیل آوردن گذاشتن روی سقف 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

الانه که بگم ظاهر زندگیه کسیو با باطن زندگیه خودت مقایسه نکن ولی یادم میوفته پول۹۰درصده زندگیه پشیمو ...

😂😂😂

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

خب الان بنطرت کدومشون بیشتر زندگی کرده و لذت برده؟ 

درسته خیلی از ثروتمندان دنیا خودشون کسب و کاری راه انداختن و پولدار شدن ولی تو ۴۰ سالگی پولدار شدن و حالش بچه هاشون بردن اصلا همون بچگی و جوونیه که برا ما همینجوری داره میگذره با دوستم میخواستیم بریم سفر هرجا گفتیم دیدیم پولمون نمیرسه بیخیال شدیم 🤦‍♀️

خب الان بنطرت کدومشون بیشتر زندگی کرده و لذت برده؟ درسته خیلی از ثروتمندان دنیا خودشون کسب و کاری را ...

بنظرم خودت زندگیتو جمع و جور کنی بعدش بشینی استفادشو کنی لذت‌بخش‌تره😐😂 تا اینکه از بچگی همه چی برات اوکی باشه لوس و نونور بار بیای

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))