2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شنیدم موکلاشون میفرستن خونه زندگیت چک میکنن میان حدس میزنن فقط احتمال میدن همین بعضیام از طریق همون موکل عملی میکنن اونی ک گفتنو تا حدودی

نباید برین سراغ دعانویس و امثالش چون با اینکار پای این موجوداتو ب زندگیتون باز میکنید و مطمعنا ثبب خیر نمیشن 

من یه کتاب خوندم که رونوشتی از گریمور اعظم بود 

شیاطین از آینده انسان ها خبر دارن چون ما بخشی از قلمرو شون هستیم گاهی انسان ها از اینده خبردار میشن اونم با کمک آگاهی و شهود که به قول مولانا بیداری معنوی محسوب میشه 

مثلا من خودم بارها در خواب یا بیداری وقایع آینده رو حدس زدم برای تقویت حس ششم یا بیداری معنوی می تونی کارت های پاسور رو بیاری و به پشت بذاری و حدس بزنی که کارت خشت یا شاه یا ...است 

من یه کتاب خوندم که رونوشتی از گریمور اعظم بود شیاطین از آینده انسان ها خبر دارن چون ما بخشی از قلمر ...

پس با این حساب سرنوشت نوشته شده بنظرم چون من مثلا ده سال پیش ی جا خواب دیدم بعد یهو سرجریانی ک رفتم دیدم دقیقا همونجا بوده

پس با این حساب سرنوشت نوشته شده بنظرم چون من مثلا ده سال پیش ی جا خواب دیدم بعد یهو سرجریانی ک رفتم ...

بله سرنوشت نوشته شده

مثلا من خودم ۵ سال پیش رفتم پیش آینه بین بهم گفت جوانیت پر از غم و سختی هست اما اگه دووم بیاری بهتر میشه و واقعا هم با اینکه مشکل مالی ندارم و کسی اذیتم نمی کنه نمی دونم چرا همیشه غمگین هستم و کارهام رو به شکست