2777
2789
میگه خودت باید بفهمی چند تا نکته بهم گفته من رعایت کردم تا عصبی نشه اون روز من رفتم دانشگاه دو تا ام ...

بهش توضیح بده بهترین زندگیش تویی بگو عزیزم من وقتی تو کنارمی بقیه چی هستن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش توضیح بده بهترین زندگیش تویی بگو عزیزم من وقتی تو کنارمی بقیه چی هستن

به خدا گفتم هزار بار گفتم شاید هم خوودش بدونه ولی اون چیزا را فهمید نمیتونه اعتماد کنه

خب دیگه مال قبل ازدواج بوده چرا چت هارو پاک نکردی ؟

شماره های اون پسرا را مسدود کرده بودم که بهم زنگ نزنن اونا را دید اسکرین گرفت رفت آمارش در اورد دید به اسم پسرن خط ها ازم توضیح خواست

به خدا گفتم هزار بار گفتم شاید هم خوودش بدونه ولی اون چیزا را فهمید نمیتونه اعتماد کنه

پس بگو با این کارات ذهن و روانم و خراب میکنی زندگیمون خراب میشه خدایی نکرده صفا و صمیمت و مهربونی از بین می ره.

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شماره های اون پسرا را مسدود کرده بودم که بهم زنگ نزنن اونا را دید اسکرین گرفت رفت آمارش در اورد دید ...

اوه چه شکاک 

بنظرم مشاوره برید 

این آدم دیگه به تو اعتماد نمیکنه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
پس بگو با این کارات ذهن و روانم و خراب میکنی زندگیمون خراب میشه خدایی نکرده صفا و صمیمت و مهربونی از ...

گفتم میگه من ادم رکی ام عصبی بشم همون لحظه همه حرفی میزنم ولی چند بار هم عادی بهم گفته پشیمونه

اوه چه شکاک بنظرم مشاوره برید این آدم دیگه به تو اعتماد نمیکنه

نمیاد مشاوره خودمم نمیتونم برم یه روزی میرفتم دانشگاه از همون اول خارج شدنم تا برگشتنم زنگ میزد امار میگرفت