2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیاد بریم اره وقتی عصبی بشه یک بار هم سر چت کرونم با پسرا کتک خوردم

بنظرم تا دیر نشده جدا شو این مرد مرد زندگی نیست 

با پسر چرا چت کردی ؟ چت عاشقانه بود؟ یا چت عادی ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وقتی حرفاشو میزنه چه فایده داره من دلم نمیخواد این حرفا را بشنوم همش میگه تو اونجوری نبودی من میخواس ...

بگو‌ چطوری دوستداری بهم بگو بزار درستش کنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نظر من اینه تا باکره ای و ازدواج نکردی و بچه نداری جداشو

این بعدا توی زندگی مشترک بدتر میشه خودتو فقط بدبخت میکنی

مخصوصا اینکه فحش میده و زدتت

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بگو‌ چطوری دوستداری بهم بگو بزار درستش کنم

میگه خودت باید بفهمی چند تا نکته بهم گفته من رعایت کردم تا عصبی نشه 

اون روز من رفتم دانشگاه دو تا امتحان داشتم ساعت ۸ و ۱۳ امتحان اولمو دادم نراشت بمونم دانشگاه امتحان بعدیمو بدم گفت  معلوم نیست چه غلطی میکنی به پسرا نگاه میکنی با دوستای خرابت حرف میرنی یا نه منو برگردوند خونه درسمو افتادم

نظر من اینه تا باکره ای و ازدواج نکردی و بچه نداری جداشواین بعدا توی زندگی مشترک بدتر میشه خودتو فقط ...

نمیتونم اخه دیشب بهش گفتم بداخلاقی گفت بسم الله برو بگو نمیحوامش ولی من نمیتونم