عشق1369 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1402 عنوان سلام درد معده 46 بازدید | 8 پست دوستان زنداداشم یه غذایی رو داغ داغ نفهمیده خورده حالا از اون روز هر چی میخوره معده اش میسوزه درد میکنه اصلا هرچی میخوره دردش میاد کسی بوده اینطوری چیکار کردین خوب شده 1403/03/31 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیده______ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 6002 سلام درد روده جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 ربطی به داغ خوردن نداره، احتمالا اسید زده باید پنتوپرازول بخوره، البته که دکتر بره بهتره منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
عشق1369 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1402 ربطی به داغ خوردن نداره، احتمالا اسید زده باید پنتوپرازول بخوره، البته که دکتر بره بهتره قبلاً اینطوریه نبوده که یه تیکه بادمجون وداغ گذاشته دهنش فقط تونسته اون لحظه قورت بده پایین ازواون ب بعد اینجور شده
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 قبلاً اینطوریه نبوده که یه تیکه بادمجون وداغ گذاشته دهنش فقط تونسته اون لحظه قورت بده پایین ازواون ب ... والا من خودم سلطان معده درد خاورمیانه م ولی تا حالا اینو نشنیدممن یه مدت اینجوری بودم که تا یه چیزی میخوردم معده درد میشدم که پنتوپرازول و کلدینیوم سی دکتر داد خوب شدم منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
عشق1369 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1402 والا من خودم سلطان معده درد خاورمیانه م ولی تا حالا اینو نشنیدممن یه مدت اینجوری بودم که تا یه چیزی ... زنداداشم آخه درد معده نداره میگه حالت زخم شده احساس میکنه اون تیکه داغ رفته میسوزه اونجا
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 زنداداشم آخه درد معده نداره میگه حالت زخم شده احساس میکنه اون تیکه داغ رفته میسوزه اونجا همون پنتوپرازولو بخوره واسش خوبه چون اسید معده رو کم میکنه سوزشش میوفته، شربت معده هم همین کارو میکنه منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
عشق1369 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1402 همون پنتوپرازولو بخوره واسش خوبه چون اسید معده رو کم میکنه سوزشش میوفته، شربت معده هم همین کارو میکن ... ناشتا یا هر وقت میشه خورد
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 ناشتا یا هر وقت میشه خورد ناشتا بخوره بهتره منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن