2777
2789
عنوان

سلام درد معده

46 بازدید | 8 پست

دوستان زنداداشم یه غذایی رو داغ داغ نفهمیده خورده حالا از اون روز هر چی میخوره معده اش میسوزه درد می‌کنه اصلا هرچی میخوره دردش میاد  کسی بوده اینطوری چیکار کردین خوب شده 

ربطی به داغ خوردن نداره، احتمالا اسید زده 

باید پنتوپرازول بخوره، البته که دکتر بره بهتره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربطی به داغ خوردن نداره، احتمالا اسید زده باید پنتوپرازول بخوره، البته که دکتر بره بهتره

قبلاً اینطوریه نبوده که یه تیکه بادمجون وداغ گذاشته دهنش فقط تونسته اون لحظه قورت بده پایین ازواون ب بعد اینجور شده 

قبلاً اینطوریه نبوده که یه تیکه بادمجون وداغ گذاشته دهنش فقط تونسته اون لحظه قورت بده پایین ازواون ب ...

والا من خودم سلطان معده درد خاورمیانه م ولی تا حالا اینو نشنیدم

من یه مدت اینجوری بودم که تا یه چیزی میخوردم معده درد میشدم که پنتوپرازول و کلدینیوم سی دکتر داد خوب شدم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

والا من خودم سلطان معده درد خاورمیانه م ولی تا حالا اینو نشنیدممن یه مدت اینجوری بودم که تا یه چیزی ...

زنداداشم آخه درد معده نداره میگه حالت زخم شده احساس می‌کنه اون تیکه داغ رفته میسوزه اونجا 

زنداداشم آخه درد معده نداره میگه حالت زخم شده احساس می‌کنه اون تیکه داغ رفته میسوزه اونجا

همون پنتوپرازولو بخوره واسش خوبه چون اسید معده رو کم میکنه سوزشش میوفته، شربت معده هم همین کارو میکنه