2777
2789
عنوان

بنظر من زن نباید شاغل باشه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 16670 بازدید | 375 پست
خب بچه ها بیاییم نتایجی ک از این بحث گرفتیمو مرور کنیم من نتیجه گرفتم ک : شاغل بودن خیلی سخته آرام ...

من یاد گرفتم که خانم‌های خانه‌دار فکر می‌کنن مستقلن اما عملا وابسته‌اند. یعنی پولشون رو براشون می‌ریزن به حساب. مولد نیستین به‌لحاظ مالی‌. وابستگی مالی که افتخار نداره!!!

دوم اینکه فهمیدم زن ایرانی ذاتا تن‌پروره. یعنی دنبال راحتی و بعضا پول مفته! مثلا می‌گن بریم باشگاه، تفریح، مسافرت چون وظیفه شوهرمونه تامین کنه. توجه کنید چه نگاه زشتی رو بر فلسفه خلقت حاکم کردن: یک همسر کار کنه و زحمت بکشه تا همسر دیگه در حال خوشی باشه! و در پاسخ می‌جن خب ما هم نیازهای همسرمون رو تامین می‌کنیم. این نگاه زن رو تبدیل به یه کالای جنسی می‌کنه. درحالیکه تفکر غالب اینه «زن خانه‌دار داره خانمی می‌کنه». آیا خانمی اینه واقعا؟!

و آخرین نکته هم این بود که اقلیتی از خانمای شاغل غبطه خانه‌داری و ترک شغل رو دارن اما عجیبه که اکثریت خانمای خانه‌دار به زنان شاغل حسادت اشکار کردن و سعی می‌کردن بکوبونن. دقیقا از حس عدم ارزشمندی ناشی می‌شه. پس معلومه شغل به زن حس ارزشمندی می‌ده و لزوما کسی صرفا به خاطر درآمد شاغل نمی‌شه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز