2777
2789
عنوان

کادوی سرعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست
اینقدر پرروان ،خیلی دخالت میکنن تو زندگیم

وای برای منم هیمن فک کن شوهرم میخواست کادو سر عقد گردنبند نازک بخره نذاشتن گفتن هنوز باهاش نسبتی نداری گولش خودشون گرفتن بجاش 

باور کن هل پوکم ندادن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ینی هنه منتطر یه شام عروسیت ک کادو بدن 😐من بهم هیچکی هیشی کادو نداد اجی😐دعا کن بتونم عروسی بگی ...

نه بابا ما قطع رابطه کردیم وگرنه خانواده درجه ۱حتما کادو میدیم

یعتی حتی خاله و دایی عمو عمه هم کادو ندادن؟

چرا ینی هنه منتطر یه شام عروسیت ک کادو بدن 😐من بهم هیچکی هیشی کادو نداد اجی😐دعا کن بتونم عروسی بگی ...

عروسی مهم نیس به جاش لباس بپوش و برو آتلیه بعد هم ماه عسل اینجوری هم عکس و فیلم داری هم هم خرج خیلی نشده خدایی خیلی خرجا زیاد شده

وای برای منم هیمن فک کن شوهرم میخواست کادو سر عقد گردنبند نازک بخره نذاشتن گفتن هنوز باهاش نسبتی ندا ...

عزیزم الان ک ازدواج کردی ارتباطت باهاشون چطوره؟ 

من  هیچوقت نمیبخشمشون و حلالشون نمیکنم اما اگه جدا نشم و ازدواج کنم بخاطر شوهرم مجبورم سالی ۲.۳بار تحملشون کنم نمیذارم نزدیک بشن و زندگیمو خراب کنن

شوهرم در حد دوری و دوستی اونم خودم میگم به شوهرم میگم برو زنگ بزن حالشونو بپرس اما خودم ن

توی یه شهرید؟ من ک شوهرم دوماهه قهره باهام سر این

با خودش بحث کردم سر رفتارای خانوادش ( برادرش و جاریام) خودم هم ب برادرش پیام دادم توی تاپیک آخرم توضیح دادم

کاش بیاد سمت من ولی مثل اینکه میخواد جدا بشه 

رفته پیش فامیلام گلگی کرده و گفته میخوام جداشم 🤦🏻‍♀️🥴

دلم نمیخواد زندگیم بخاطر همچین آدمایی خراب بشه