2777
2789
عنوان

کادوی سرعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها خب عروسیه دیگه😂😂😂اسی چه شیر تو شیری کردی آره گلم 3تومن خوبه اسی مهمونا چند نفرن

اره قروقاطی شد!

نمیدونم چند نفرن هنوز

احتمالا یکیش حدودا ۳۰۰نفر این حدودا ولی اون یکی شلوغتر 

فقط پدر مادرم دادن فقططط 😐آجی ما اینقدر تباهیم ینی؟

بخدا ۲۶ نفر آدم تو محضر بود برادرشوهرم گف چی نیازه مادرم گف آب بیارید گف ن رانی میارم تعداد چن نفره مادرم تعدادو گف بعد زنش در اومد گف ۱۳تا بیار فقط برا مردا و بچه ها بعد گف نه نه ۸تاش کن فقط برای مردا😂😂😂زیرلفظی هم هیچی بهم ندادن حتی یکریال هم کمک نکردن فقط کشیدن از شوهرم  

اون‌یکی ینی چی ینی دوتا عروسی میگیرن؟ 😐اسی تورو جدت اینقدر قیمه هارو نریز تو ماستا😂😂

🤣🤣🤣🤣نه دیگه اولش گفتم دوتا مراسم داریم 

دوتا  خواهرزاده های همسرم هستن که میخوان جشن بگیرن اتفاقی پشت هم شد مراسمشون

🤣🤣🤣🤣نه دیگه اولش گفتم دوتا مراسم داریم دوتا خواهرزاده های همسرم هستن که میخوان جشن بگیرن اتفاقی ...

😂 😂 😂 وای اسی ینی طرفو گوز پیج میکنی 😂😂😂آره نفری 3خوبهتسی اگه کسی بدون عروسی بره سر زندگیش با عقد به اونم کادو میدین

😂 😂 😂 وای اسی ینی طرفو گوز پیج میکنی 😂😂😂آره نفری 3خوبهتسی اگه کسی بدون عروسی بره سر زندگیش با ...

والا بدون عروسی تاحالا مراسم نداشتیم جز یه نفر اونم باز اون یکی خواهرزاده همسرم بودقبل عید 🥴ولی راستش سر یه سری اتفاقا قطع رابطه ایم ولی خواهرشوهرم‌که میشد خاله عروس ۵تومن کادو داد

والا بدون عروسی تاحالا مراسم نداشتیم جز یه نفر اونم باز اون یکی خواهرزاده همسرم بودقبل عید 🥴ولی راس ...

چرا ینی هنه منتطر یه شام عروسیت ک کادو بدن 😐من بهم هیچکی هیشی کادو نداد اجی😐دعا کن بتونم عروسی بگیرم تو دلم نمونه