2777
2789
عنوان

دعوا سر غذا😅

783 بازدید | 20 پست

دیشب با نامزدم بیرون بودیم، گفت شام بزار شاید اومدم.منم گفتم خب قطعی بگو چون نمیخام غذا بمونه یا کم بیاد، گفتش تو بزار نهایت نمیام خدت میخوری گفتم باشه. 

رفت باشگا منتظر بودم ک بیاد چون خبر نداد ک نمیاد و خدش پیشنهاد داده بود ک شام بیاد

تا ساعت 9و45 خبر داد که من شام نمیام و من تا اونموقعه منتظر بودم ک بیاد گفتم باشه نفسم اشکالی نداره من منتظرت بودم اما دفعه بعد زودتر خبر بده...

تا امروز که ساعت 11ونیم زنگ زد گفت :

اگر هستید ادامشو بگم😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ناهار میام منم گفتم بیا روی این حساب که شام ک دیشب پخته بودم سهم نامزدم رو هم پخته بودم کنار گذاشته بودم که بیاد ناهار ببره خونه بخوره، که گفت میاد منم گفتم بهت میاد میبینمش🙂

اومد غذارو اوردم هزارتا ایراد گرفت... ته چین مرغ بود میگف چرا هویچ نریختی و.... 

من ناهار میام منم گفتم بیا روی این حساب که شام ک دیشب پخته بودم سهم نامزدم رو هم پخته بودم کنار گذاش ...

بعدش برگشت گفت کم میریختی برام حداقل.... منظورش این بود ک بدمزس😅

درصورتی ک ما خدمون هم خورده بودیم و برعکس خواهر زادم ک خونمون مهمون بود خ خوشش اومده بود کلی تعریف کرد حتی دوبار ریخت خورد

بعدش برگشت گفت کم میریختی برام حداقل.... منظورش این بود ک بدمزس😅درصورتی ک ما خدمون هم خورده بودیم و ...

بعد من گفتم خب بریز داخل قابلمه  نخور.... 

بعد ناراحت شد ک من گفتم بریز داخل قابلمه نمیتونی بخوری. 

و گفتم ب خنده ک دفعه بعد تو درست. کن ببینم تو چجوری درست میکنی

بعدش برگشت گفت کم میریختی برام حداقل.... منظورش این بود ک بدمزس😅درصورتی ک ما خدمون هم خورده بودیم و ...

عب نداره اسی بزرگش نکن پیش میاد این مسائل گرچه معتقدم اول باید تشکر کنه

بعد من گفتم خب بریز داخل قابلمه نخور.... بعد ناراحت شد ک من گفتم بریز داخل قابلمه نمیتونی بخوری. و ...

بعد خورد رفت دوباره گف بده و... گفتم اینجوری نگو حداقل آدم ناراحت میشه.... 

رفت خونشون پیام دادم ازت خ ناراحتم و عصبانی

بعد خورد رفت دوباره گف بده و... گفتم اینجوری نگو حداقل آدم ناراحت میشه.... رفت خونشون پیام دادم ازت ...

پیام داد تو غذا ک گذاشتی خدت میلت نمی‌کشید بخوری اوردی برای من💔💔💔🙂🙂