2777
2789

مامانم ازمایش داده میگن پلاکتش خیلی پایینه ۳۵ هزاره انگار باید ۱۵۰ هزار اینا باشه ..چن وقت قبل ازمایش دادنم انتی بیوتیک اینا میخورد ...ولی علائمی مثل کبودی اینا رو بدنش نداره ها ..فقط پاهاش بی قرار میشه بعضی وقتا سرما خوردنی هم دیر خوب میشه الان سرما خورده بود بدنش دردو تب لرزو سردرد داشت الان رف ازمایش گف پلاکتت خیلی پایینه ..نگرانم 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

منم چن سال پیش پایین بود گف گوشت بوقلمون و یچی دیگه بخور یبار خوردم اوکی شد

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

منم پلاکتم پایین،،تا مرز بیهوشی هم رفتم،،تو بارداریمم ده بیست تا قرص مخصوص خوردم،،اسمش یادم نیس

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پلاکتم پایین،،تا مرز بیهوشی هم رفتم،،تو بارداریمم ده بیست تا قرص مخصوص خوردم،،اسمش یادم نیس

چنده برا شما

چنده برا شما

چشام مرتب سیاهی میره ،،تا چند دقیقه تار و شیشه ای میبینم،،،نه سال پیش رفتم دکتر حق شناس شیراز اوکی شدم،،الان دیگه فوت شدن

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

اگه راه حلی براش پیدا کردم بگو

دوس پسر منم پلاکتش پایینه یهویی فهمیدیم از شرماخوردگیاش و خوب نشدناش 

رفت ارمایش داد خیلی پایین بود

البته یکماه پیش

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
اگه راه حلی براش پیدا کردم بگودوس پسر منم پلاکتش پایینه یهویی فهمیدیم از شرماخوردگیاش و خوب نشدناش ر ...

مامان منم سرما میخوره خوب نمیشه دیر خوب میشه 

اونم سرما میخورخ خوب میشه

دوباره سرما میخورخ

الان ی مدت بود ی قرصی مصرف میکرد خوب بود خداروشکز

ببرش دکتر داخلی یا دکتر مخصوص این مشکل ایشالا که خوب میشن 

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐