2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم کامل میخوای ببینی

اره میخای یه عکس دیگه بزاری؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
شوهرت چیکاره اس؟پولداره؟چرا با کسی که ۱۳ سال ازت بزرگتره ازدواج کردی؟

اقوام دور ن پولدار نیس خونه داشت مامانم گفت دیگه بعداً سختی نمی‌کشی و سالمه و فلان این حرفا به جوونای این دوره نمیشه اعتماد کنی ولی خب خانواده شوهرم و شوهرم فکر میکنن اونا خیلی از من بهترن 🫡

اقوام دور ن پولدار نیس خونه داشت مامانم گفت دیگه بعداً سختی نمی‌کشی و سالمه و فلان این حرفا به جوونا ...

نه به نظرم به هم میآید شوهرتم خوب بود قیافش بد نبود به نظرم 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اقوام دور ن پولدار نیس خونه داشت مامانم گفت دیگه بعداً سختی نمی‌کشی و سالمه و فلان این حرفا به جوونا ...

عزیزم تاپیک قبلیت رو خوندم و الان عکست هم دیدم شما خیلی خوشگلی 

شوهرت اعتماد ب سقف داره که گفته من بهترم ببخشید بااون کچلش مثل هندونه ست، هیچ خودتو دست کم نگیر هر موقع گفت من بهترم باهاش برخورد کن و بگو که دوستان گفتند شوهرت خیلی از خودت پایین تره

بچه ها. تا اسی نیس من یه چیزی بگم گربه تو حیاطمون زاییده سه تا گربه آورده پلی خیلی کم محلی به گربه ها می‌کنه من واقعا ناراحتم نمیتونم دکتر هم ببرمشون هم میترسم به بچه گربه ها بزنم نمیدونم سه چهار روزی دنیا اومدن پلی همین جوری ان کسی می‌دونه 🥲

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

گوربه حیاط ماعم بچه اروده بود فق شبا میومد پیششون غذا میورو فک کنم طبیعیه):

واقعا آخه دیشب مامانشون پیش من بود دراز کشیده بود نمی‌رفت سمتشون دوباره دیدم محو شد نمیدونم کجا رفت واقعا ناراحتم دلم میسوزه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️