2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 30 پست
روز بعد عقدمون خودش گفت گوشیتو بده من نمیدادم بعد گفت اگه چیزی نداری چرا نمیدی بعد دادم شماره هایی ک ...

چه پیگیر اصلا کارای قبل عقدتون چون باهم دوست نبودید به اون ربطی نداره ک حالا بخواد بکوبه تو سرت توهم ازش یه چیزایی دربیار بزن تو سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی خوب منو دوست نداره انگار هعی

عزیزم مشاوره برین من یا کلا هرکسی توی زندگیتون نبودیم که بدونیم به چه علت این حرف رو زده رو شوخی بوده همینجور می‌خواسته عکس العمل شما رو ببینه یا جدی گفته نمبدونیم هیچیشو پس باهم مشاوره برید اگه نیومد خودتون برید اونجا بهتون کمک میکنن و فعلا هم عروسی نکنید تا ببنید اگه جدی هست شمام یه تصمیم جدی بگیریم برا زندگیتون اگه هم شوخی میگه که ادامه بدین

چه پیگیر اصلا کارای قبل عقدتون چون باهم دوست نبودید به اون ربطی نداره ک حالا بخواد بکوبه تو سرت توهم ...

همه حرفایی که میزنه منطقی ولی این حرفو قبول نمیکنه عصبی هم کا میشع فحش های بد بهم میده🥺

عزیزم مشاوره برین من یا کلا هرکسی توی زندگیتون نبودیم که بدونیم به چه علت این حرف رو زده رو شوخی بود ...

من خودم دانشجو روانشناسی ام ولی کاری برای خودم نمیتونم بکنم اونم نمیاد خودم باید برم ولی بدون اجازه برم بفهمه منو میکشه

من خودم دانشجو روانشناسی ام ولی کاری برای خودم نمیتونم بکنم اونم نمیاد خودم باید برم ولی بدون اجازه ...

درسته مبدونم چی میگی آدم دوست داره خیلی حرفا از زبون یکی دیگه بشنوه

ولی این چیزایی که میگی خیلی ناجورن🫡مگه مجبوری ب اون جواب پس بدی که کجا رفتی؟ الان هنوز عقدی خونه بابات زندگی میکنی هروقت رفتید سر ی زن گی اون وقت تصمیم بگیره

ولی الان که پایین تر نوشتی کتکت زده پ فحشت داده واقعا هنوز میخای باهاش باشی؟؟ یکم فکر کن دختر الان هنوز نرفتید سر یه زندگی اینطوریه وای به حال بعدش

بعد دیگه بدتره هرچی بگذره رفتار باباش با مامانشو نگاه کن دقیقا همون کارا با تو میکنه

درسته مبدونم چی میگی آدم دوست داره خیلی حرفا از زبون یکی دیگه بشنوهولی این چیزایی که میگی خیلی ناجور ...

رفتم باباش با مامانش خیلی خوبه مهربونیش خیلی مهربونه ولی عصبی بشه حرفاش بدن 

خانواده من و خودش جورین که نمیتونیم حرف از جدایی بزنیم

رفتم باباش با مامانش خیلی خوبه مهربونیش خیلی مهربونه ولی عصبی بشه حرفاش بدن خانواده من و خودش جورین ...

خب خوبه حداقل یه امیدی هست😇

اوکی پس باید تحمل کنید انشالله هرچی به صلاحتون هست

ولی شمام خیلی باید باهاش صحبت کنید حرف بزنید که چیزایی که مال گذشته بوده تموم شده رفته و خیلی اعتکادشو باید به دست بیارید و بگید بهش من الان جز تو به کسی فکر نمیکنم محبت تو اونقدر برام کافیه که به هیچکس دیگه فکرم نمیکنم چه برسه به چت کردن و اینا

بگو تونا کارای بچهگونه ای بوده که توی دوران سن بلوغ بودم و اینجور شده بودم اصلا از روی احساس یا چیزی اونجوری نبوده که بخام همیشه اینجوری باشم این فقط یه کار بچه گونه بوده و میدونم کارم اشتباه بوده ولی تموم شده و رفته من فقط الان تو رو دارم تو زندگیم میخام کنار تو خوشبخت باشم و این حرفااااا یکمم خودت بزار روش همیشههه اینارو بگو و وقتی اخلاقش بهتره و اینا ناراحتیت رو باز زبون خوش بگو که آره دیگه میشه حرف گذشته رو نزنی خجالت میکشم و ناراحت میشم خیلی و حس میکنم به من اعتماد نداری و‌ دوستم نداری البته با آروم و با ملاحظه باید بگی

اگه هم دیذی فایده نداره بعد چندین بار دیگه اگه حرفی زد یه جوری که میری پیشش زیاد باهاش حرف نزن سروسنگین باش البته اگه حرفی زد دربارش اینجور کن ولی تا میتونی همون روش اول با ملایمت و چرب زبونی بهترین راهکاره😉