2777
2789
عنوان

عربا هیزن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6152 بازدید | 98 پست
میخوام ی چیرایی بگم ولی همین ی کاربری برام مونده فقط😂

منم والا دیگه سیم‌کارت ندارم 

این کاربریمم تعلیق شه‌ دیگه میمونم🤣🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای کلا مردا کنترل چشماشون رو ندارن

حالا تو هر کشوری اتباع دیگه به زنای دیگه تو اون کشور  نگاه میکنن و طبیعتاً با زنای کشور خودشون مقایسه میکنن

به عنوان مثال شما فکر کن مرد ایرانی که یه عمر زنای گندمی با موی مشکی دیده بره روسیه

آیا چشمش رو اون زنا زوم نمیشه ؟ آیا به نظرت زنای روس نمیگن مرده هوله ؟

عین مردای ایرانی ان هیچ فرقی نداره. من مکه رفته بودم تو تاکسی و مجتمع خریدا ازم خواستگاری هم کردن حت ...

دختر بگو بینم گل و شیرینی آورده بود یا نه😂

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
دوستم رفته بود کربلا میگفت بهتره یه مرد پیشت باشه ، چون میگه زل میزنن تو تخم چشمت و پیشنهادهای کثیفی ...

دخترای خودشونم قشنگند من اصلا فکر نمیکردم قشنگ باشند اینطور حتی بعضی نژاداشون چشم ابیند

اون سبزه هام قشنگند مثه جنوبیای ایران

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

یه مشتری داشتم میگفت رفتم کربلا یه مردِ بود  شو*رت وسوتین دست فروشی میکرد رفتم ببینم چی داره مردِ گفت سایزتو فردا میارم الان ندارم ،فردا داشتم از اونجا رد میشدم گفت سایزتو آوردم بیااا 

مشتریم میگفت اصلا نفهمیدم با اون لباس گشاد و چادر چطور سایزمو فهمید 😂😂

بستگی داره،درمواردی بله

اکثر کسایی که اینو میگن با توجه به برخورد مردای مغازه دار دور حرم میگن یا گارسون های هتلی که توش اقامت دارن،در اینصورت اره خیلی نگاه میکنن و خیلی حال به هم زنه نگاهاشون 

ولی خب نباید قضاوت کرد همه شون رو با این جامعه کوچیک،مثل این میمونه یکی بیاد مشهد بره بازارهای دور حرم و کل ایرانی هارو بخواد با برخورد مغازه دارای دور حرم مقایسه کنه

تو حرم امام حسین که خیلی برخوردشون مودبانه و خوب بود با اینکه اکثرا جوون بودن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ب زندایی من طلا نشون داده گفته صیغت کنم اینم از ترسش گفتع برم طلاق بگیرم دوماه دگ میام

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️