2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تشکر.. لیلا فروهر خودشم موزیکای خودش گوس نمیده😬

من بیشتر رپ می گوشم . اون اهنگ های فروهرم معمولا تو عروسیا شنیدم . اهنگ شاد حوصله می خواد 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

هیدن البوم جدیدش با شایع گوش دادم.. پیتزا. اتفاقا یه تاپیک زدم موزیکای هیدن معرفی کنن ولی ظاهرا اینج ...

اره زیاد رپ گوش کن پیدا نمیشه . هیدن اکثر اهنگاش خوبه . کلا ادم با شخصیته اهنگ ضعیف نمی خونه . مثل خلسه هم نیست واسه معروفت هر کاری بکنه مثلا لباس پری دریایی بپوشه :/ ادمیم نیست که واسه پول فیت بده مثل ام جی و ویلسون که با مونتیگو فیت دادن . تا حالا اهنگ بد ازش نشنیدم ولی در کل سلیقه ای هست

اره زیاد رپ گوش کن پیدا نمیشه . هیدن اکثر اهنگاش خوبه . کلا ادم با شخصیته اهنگ ضعیف نمی خونه . مثل خ ...

خخ خلسه خیلی دلقکه.. چنتا چیز تو یوتوب ازش دیدم کل محتواش فحش بود... کلا رپرایی که تدی یوتوب فعالیت اینجوری دارن محتوا ندارن..مثلا همین پوتک کار بدرد بخور نداره. بخاطر یوتوب بیشتر طرفدار داده

اره زیاد رپ گوش کن پیدا نمیشه . هیدن اکثر اهنگاش خوبه . کلا ادم با شخصیته اهنگ ضعیف نمی خونه . مثل خ ...

یه سوال دارم کنجکاو شدم... اسمت اریانا هست؟ 

واقعا مامان بابات بروز بودن اگر اسمت این باشه😶

خخ خلسه خیلی دلقکه.. چنتا چیز تو یوتوب ازش دیدم کل محتواش فحش بود... کلا رپرایی که تدی یوتوب فعالیت ...

منم از رپرایی که به خاطر حواشی معروفن اصلا خوشم نمیاد . مثال معروفش وانتونز . فقط به خاطر حواشی معروفن کاراشون خیلی ضعیفه

یه سوال دارم کنجکاو شدم... اسمت اریانا هست؟ واقعا مامان بابات بروز بودن اگر اسمت این باشه😶

بلی . بستگی داره کجا زندگی می کنید . دوستامم معمولا اسمای این چنینی حتی بروز تر دارن

بلی . بستگی داره کجا زندگی می کنید . دوستامم معمولا اسمای این چنینی حتی بروز تر دارن

مگه کجا هستید شماها؟ 😶 

شیراز که همه در حد ممد و فاطی هستن هنوز خوب پیشرفته اید