2777
2789

داشتم ی چرخی میزدم تو برنامه کست باکس به چنل دکتر هولاکویی رسیدم چنل ۵۰ باید و نباید زندگی واقعا چقد صحبتاش قشنگه چیزاییه ک مادرامون باید بهمون بگن ک خب از ازدواج چیزی جز تهیه جهیزیه و این چیزا نمیدونن 

خیلی از تاپیکا رو دیدم سر سوتفاهم و مسائل الکی باهم دعواتون شده حتما برید این برنامه رو دان کنید بهترین و بزرگترین لطفیه ک میتونید در حق خودتون بکنید ب جای اینستا گردی پادکستاشو گوش بدید 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلگرام نداره؟

دکتر هولاکویی تو یوتیوب هست صحبتاش ولی خب خیلی نت میبره این برنامه خوبع نتی هم استفاده نمیکنه ب اون صورت 

بزنم پادکست هلاکویی؟

ن تو گوگل پلی سرچ کن castbox دان کن اون جا همه مدل پادکستی هس سرچ کن تو برنامه هولاکویی چنلاش میاد 

فکر کنم جز روانشناسای زرد بود

ن جز زرد ها نیس ولی چون خودش تو زندگیش ب مشکل خورده بد و بیراه میگن ولی حضرت علی میگه نگاه نکن کی داره صحبت میکنه ببین حرفش چیه و واقعا تا اینجایی ک گوش دادم صحبتاش عالی بوده