2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یه مرد همجنسگر ا نیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 35 پست
بسهدیگه خوشم نمیاد از این افراد و این مشکل

خو نبینشون 🙄 وسط خیابون مگه با همجنس رابطه دارن؟ تو خونه ت اتاق در بسته ک فقط خودشونن و خداشون گناهم اگ میکنن خدا خودش میبینه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اون تاپیک رو خوندی؟ تو این دنیا همه چیز ممکنه . از خیانت گرفته تا همجنس باز . هیچ قطعیتی وجود نداره ...

بعد میگن بهمون تحترام بزارین گرایشمونه اگه اینطوریه حیوون گرا ها و پدوفیلا رو هم باید احترام بزاریم دیگه گرایششونه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد میگن بهمون تحترام بزارین گرایشمونه اگه اینطوریه حیوون گرا ها و پدوفیلا رو هم باید احترام بزاریم ...

دست خودشون نیست 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

ادم لاشی باشه همجنس و غ همجنس نداره خیانت میکنه اونم ن با ی نفر 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بعد میگن بهمون تحترام بزارین گرایشمونه اگه اینطوریه حیوون گرا ها و پدوفیلا رو هم باید احترام بزاریم ...

فرقش اینه ک دوتا آدم بالغ بالای ۱۸ سال رابطه دارن ول بچه ی سرش بچس ک اختیار و عقل نداره ی طرف ی ادم گندس ک داره اون بچه یا حیوان و آزار میده

این دوتایی که باهاشون مقایسه کردی خیلی فرقشونه ها 😐

به نظرم فرقی نداره همش خیلی چندشن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

به نظرم فرقی نداره همش خیلی چندشن

مطالعه کن فرقش و متوجه بشی 

فرقش اینه ک دوتا آدم بالغ بالای ۱۸ سال رابطه دارن ول بچه ی سرش بچس ک اختیار و عقل نداره ی طرف ی ادم ...

اگه اینطوری باشه که خوبه اینکه این مشکل رو قایم بکنن خیلی بده 

چجوری میخوای از طاهر بفهمی مثلا؟ تیپ و ظاهر نشون نمیده تو تایلند پر از لیدی بویه ول خیلی‌هاشون زن و ...

خودت داری میگی توی تایلند:)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگه اینطوری باشه که خوبه اینکه این مشکل رو قایم بکنن خیلی بده

بعدم برا ازدواج دل ب خدا بسپار دختر استرس بیخود چرا میگیری؟ 

اگ همجنسگرا نباشه ول با صد تا زن خیابونی باشه ب نظر من چندش تره

بعدم برا ازدواج دل ب خدا بسپار دختر استرس بیخود چرا میگیری؟ اگ همجنسگرا نباشه ول با صد تا زن خیابونی ...

میدونم اینجوریم خیلی بده