2777
2789

کنم با ارامش برای خودم همیشه باید درگیر دغدغه خانواده ت باشی به فکرشون باشی کارای خونه بیرون خونه همش به عهده منه دوس دارم دیگه راحت باشم اوف

اگه از نظر مالی بتونی که همه چی حله!

با خانواده بودن همه چیش رایگانه ولی تاوانش روانه آدمه !

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت

هر کاربر که این پیام رو میبینه و راضیه لایک کنه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ جمعه تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️ ۲۱ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

✅️ از سه شنبه تا جمعه ۲۹ خرداد تا ۱ تیر ⬅️ اعتراض و اطلاع رسانی

❌️❌️ از شنبه تا چهارشنبه ۲ تا ۶ تیر ⬅️ کسی سایت نیاید

منم بچه آخرم توقع ها همیشه از مجردا بیشتره   ولی خب واقعا ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بده اونجوری نه تنها مشکلات خودتو بلکه مشکلات یه الدنگ دیگرو هم باید به دوش بکشی   

خودمم مجردم و هیچ هاپویی هم تو زندگیم نیست   

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
عوضش آرامش روان دارم😂

یعنی همین یه مورد واسه یه عمر راحت بودن کافیه وای خدا فقط آرامش آرامش 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عوضش با کار و اجاره و درس اعصابم خورد میشه بعضی وقتا و اینجوری میشم که:دیگه نمیکشم😂

عزیزم باز از طرف خودت اعصابت خورد میشه ولی پیش خانواده باشی باید نقش کوزت رو بازی کنی باید از بشنوی طعنه بشنوی از منی اینا رو بشنو کدخانوادش باعث خودکشیش شدن 

عزیزم باز از طرف خودت اعصابت خورد میشه ولی پیش خانواده باشی باید نقش کوزت رو بازی کنی باید از بشنوی ...

راس میگی خودم پیش خانوادم بودم خیلی محدودم میکردن،عوضش کار کردن و جدا شدن تو این دور و زمونه خیلی سخته و من خودم خیلی سختی کشیدم ولی حاضر نشدم کم کاری کنم و هنرم باعث شد اینجا برسم