2789
عنوان

خیلی خستم 😓

92 بازدید | 11 پست

دلمه بمیرمممم خستممم کنج اتاقم صبح تا شب گریه افسردم هیچ کی براش مهم نی دائم فکررر خودکشیم ... اعتماد ب نفس ندارم از آدما میترسم حس میکنم آدما همش بهم نگاه میکننم میخندن حالم هعی رو به روز بد تر میشه افت تحصیلی شدید چشامم مرز کوری  رفته خانوادم انکار من براشون وجود ندارم..... حالم بده همش فکر مردنم میگم خودم از سر پل بندازم راحت شم ...  تنها کسی ک فکرمه مامانمه ک اونم مریضه .... بخدا نمراتمم امسال همه کتابا تجدیدم نمیتونم لا کتاب باز کنم میگم نمیتونم دزس بخونم همهشون منو میزنن هروز فحشش بدبختی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙂🤍نمیتونم هرکار میکنم نیمشهه همش دوست دارم برم قبرستون

خدا نکنه، نباید خودته ببازی ،زندگی سختیهاش گذراست

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
خدا نکنه، نباید خودته ببازی ،زندگی سختیهاش گذراست

🤍🙂داداش گلم واقعا زندگیم خیلی سخت میگذره چهار ساله افسردگی شدید دارم همش حس میکنم در برابر آدما مسئولم اصلا ب خدم أهمیت نمی‌دم دوست دارم ب بقیه کمک کنم

🤍🙂داداش گلم واقعا زندگیم خیلی سخت میگذره چهار ساله افسردگی شدید دارم همش حس میکنم در برابر آدما مس ...

خوب ابن روحیه خیلی خوبه، ولی یه مقدارم فکر خودت باش

چند سالته، شاعلی

۱۸سالمه میرم کلاس دوازدهم رشتمم تجربیع

بابا شما هنوز اول زندگیته، امیدوار باش، ارزوهای بزرگ در خیالت

تصور نکن، مرحله به مرحله،پیش برو

بابا شما هنوز اول زندگیته، امیدوار باش، ارزوهای بزرگ در خیالتتصور نکن، مرحله به مرحله،پیش برو

🖤🙃وقتی کل زندگیت پر بدبختی باشه هیچی حال ادمو خوب نمیکنه بخدا نمیتونم هیچ کاری بکنم هیچی قبلا دزسو فوق‌العاده بود الان به موجوده پوچم

🖤🙃وقتی کل زندگیت پر بدبختی باشه هیچی حال ادمو خوب نمیکنه بخدا نمیتونم هیچ کاری بکنم هیچی قبلا دزسو ...

اینجا نمیشه جواب داد، کلی جواب داری، برو مشاوره