2777
2789
خیلی خوبه!یه نگاه به کلیپای غزه بنداز یه بچه رو دیدم لقمه غذا تو‌دهنش مونده بود شهید شد انقدر دردناک ...

خب این منصفانه نیست 

اما از یه نظر دیگه

جنگ خیلی خوبه چون ارمان و هدف اسلام رو زنده نگه داشته

شاید با این اتفاق اسلام جایگاه قبلیشو پیدا کرد

من خودم با اسلام رابطه ی خوبی ندارم 

ولی مثال زدم

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
جنگ خیلی خوبه چون هر ارمانی رو مقدس میکنه

نظرت جالب و متفاوت بود.

بنظر خودمم جنگ یعنی زندگی.

فقط توی جنگ مردم واسه عقاید عمیقشون میجنگن،یا واسه زنده موندن عقاید عجیبشون رو تبدیل به بت و قدیسه می‌کنند تا زنده بمونند.

تو جنگ زندگی بهتر حس میشه،چون هر لحظه ممکنه از دستش بدی.

در عین حال که زندگی ارزش مند میشه مرگ پیچیدگیش رو از دست میده و ادما شجاعت و انسانیت رو تجربه می‌کنند.

ولی به هر حال جنگ طلبی،غیر انسانیه. کاش خارج از چهارچوب جنگ هم ادما به موهبت های جنگ میرسیدن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جای دنیا جنگ منصفانه نیست همیشه یه طرف مظلوم واقع میشه

البته نه هیچ جا 

بله یه.ودی ها با راه انداختن هلوکاست جعلی مظلوم نمایی کردن 

ولی مظلوم بودن؟ نه 

بستگی داره از کدوم طرف جنگ نگاه کنی 

حمله کننده فکر می‌کنه بهش ظلم شده و با جنگ جواب ظلمو میده

اونی که بهش حمله شده فکر میکنه با این حمله بهش ظلم شده 

دقیقا مثل جنگ فلسطین و غزه 

شما داری از طرف فلسطین حرف میزنی پس از اون کودک شهید شده دفاع میکنی 

ولی اگر از طرف اسرائیل حرف بزنی باید از سرزمین هات که به دست اعراب افتاده دفاع کنی 

پس نمیشه گفت همیشه یه طرف جنگ مظلومه

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
نظرت جالب و متفاوت بود.بنظر خودمم جنگ یعنی زندگی.فقط توی جنگ مردم واسه عقاید عمیقشون میجنگن،یا واسه ...

بله درسته 

خیلی کاملتر گفتید 

من حاضرم برای عقیده م بجنگم حتی اگر تنها باشم و فقط جنگه که پاسخگوی عقیده ی منه 

پس من کار غیر انسانی ای انجام نمیدم 

حتی اگر بگن جنگ طلبی انسانی نیست 

من با افتخار کارمو انجام میدم چون برای هدفم میجنگم

نظرت جالب و متفاوت بود.بنظر خودمم جنگ یعنی زندگی.فقط توی جنگ مردم واسه عقاید عمیقشون میجنگن،یا واسه ...

من نظرم کاملا برعکسه

به نظر من قدیسه کردن هررررچیزی

هرررررررچیزی ها

و چیزی به اسم تعصب

فقط و فقط جهالته و هیچ منفعتی به حال کسی نداره که ضررهای خیلی خیلی زیادی داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بله درسته خیلی کاملتر گفتید من حاضرم برای عقیده م بجنگم حتی اگر تنها باشم و فقط جنگه که پاسخگوی عقید ...

من موافق شما در رابطه با "جنگ برای عقیده به هر قیمتی" نیستم.

این خود خواهانه ست.

جنگ همیشه باید آخرین گزینه برای دفاع از جان و وطن باشه،نه عقاید و ایدئولوژی ها.

من نظرم کاملا برعکسهبه نظر من قدیسه کردن هررررچیزیهرررررررچیزی هاو چیزی به اسم تعصبفقط و فقط جهالته ...

ولی من کاملا باهاتون موافقم.

قدیسه کردن عقیده ها سیاستیه برای نجات زندگی مردم جاهل که به راحتی میشه عقاید مختلف رو بهشون تحمیل کرد.

اتفاقا این جهالت،موجب نجاتشان میشه.

ولی من کاملا باهاتون موافقم.قدیسه کردن عقیده ها سیاستیه برای نجات زندگی مردم جاهل که به راحتی میشه ع ...

نه نجات نیست فقط تو باتلاق جهالتشون بیشتر فرو میرن

به قول خودتون یه سیاسته که این وسط همین مردم جاهل هم قربانی میشن

تنها نجات دهنده علم و دانشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من موافق شما در رابطه با "جنگ برای عقیده به هر قیمتی" نیستم.این خود خواهانه ست.جنگ همیشه باید آخرین ...

پس برای افکاری که دارید عقیده ای که دارید مطمئن نیستید 

این ایده ای که دارم شاید تنها راه نجات کل ملل نباشه

اما مطمئنم یکی از راه هاست

باید یکسری کشته بشن، باید یکسری نابود بشن 

حالا این وسط افرادی هستن که به نا حق جونشونو از دست میدن 

ولی اشکالی نداره 

ماهیت جنگ اینه 

جنگ بدون کشت و کشتار چه معنی ای میده؟

حرف من خود خواهانه نیست 

برای یک صلح بزرگ یک جنگ بزرگ لازمه 

نه نجات نیست فقط تو باتلاق جهالتشون بیشتر فرو میرنبه قول خودتون یه سیاسته که این وسط همین مردم جاهل ...

مردم اوکراین علم داشتند

وقتی تو کشورشون جنگ شد فرار رو به قرار ترجیح دادند.

مردم ایران دین داشتند،موقع جنگ با عشق و داوطلبانه رفتند با دشمن جنگیدند.

با احترام به هر عقیده ای موافق جنگ نیستم جنگ یعنی آواره کشته شدن زن و بچه های بیگناه و عقب افتادن پیشرفت یک کشور یک انسان بچه به دنیا میاره که تو این جهان پیشرفت کنه موفق باشه نه وسط جنگ بزرگ بشه و البته تو این دوره ای که جنگ معنایی نداره ژاپن چندین سال جنگ داشت و متاسفانه بمب اتم به کشورش اصابت کرد ولی الان جبران همون روزا رو کرده و هر جنگی تباهی می‌دونه ما هشت سال جنگ داشتیم و جوون های پاکمون رفتن تموم بشه دیگه 

من نظرم کاملا برعکسهبه نظر من قدیسه کردن هررررچیزیهرررررررچیزی هاو چیزی به اسم تعصبفقط و فقط جهالته ...

به شدت موافقم

و اینکه 

همیشه دو نفر یا دو گروه برسر قدرت طلبی و منافعشون درگیر میشن ولی برای اینکه توده مردم رو همراه کنن رو احساسات و عقاید و وطن خواهی و... مانور میدن

توو جنگ قدرت اغلب ی طرف برنده و طرف دیگه بازنده س ولی بازنده اصلی مردم دو گروه هستن و اونی که همممیشه منفعت برده کشورهای تولید کننده سلاح هستن

به شدت موافقمو اینکه همیشه دو نفر یا دو گروه برسر قدرت طلبی و منافعشون درگیر میشن ولی برای اینکه تود ...

دقیقا