2777
2789
عنوان

گچ مو هنوزم مده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 49 پست
با عرض معذرت بیخود تر از گچ مو تو عمرم ندیدم ...یه بار گرفتم صد هزار بار به خودم لعنت فرستادم ..تمام ...

مرسی بابت تذکرت 💖

نمی‌خرم پشیمون شدم

مو تیکه ای میگیرم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

الهی کوچولوو😍

اون روز زمین خود صورتش کبود شد نمیگفت درد داره ناراحت بود میگفت زشت شدم دخترا نگاهم‌نمیکنن 😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ سالش تازه میگفت گوشواره هم‌میخوام گردنبند طلا خواست گرفتم براش اسمش نوشته ولی گوشواره رو زیر بار ن ...

چه قرتیه  

لابد از پدرش تقلید می‌کنه 

باباشم خوشتیپه؟

سلامگچ مو من چنتا دارمابی نارنجی و....اولن کل لباسات و ارایش و پوستت رو بهم میریزه ک رنگی میکنهدوم ا ...

اوکی مرسی پشیمون شدم 

چه قرتیه لابد از پدرش تقلید می‌کنه باباشم خوشتیپه؟

نه اصلا از پدرش الگو نمیگیره کلاس زبان و باشگاه میره از دوستاش یاد گرفته 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اون روز زمین خود صورتش کبود شد نمیگفت درد داره ناراحت بود میگفت زشت شدم دخترا نگاهم‌نمیکنن 😂😂

آخ 🥲😍😂😂 

جدی جدی معلومه به صورت ژنتیکی شیطونه این بچه 

۶ سالش تازه میگفت گوشواره هم‌میخوام گردنبند طلا خواست گرفتم براش اسمش نوشته ولی گوشواره رو زیر بار ن ...

چه باحاله😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خوبه باز هر چی اون میگه تو میکنی

میدونی شاید به خاطر اینکه بچگی خودم زیاد نه شنیدم دوست ندارم بچم نه بشنوه ولی هرکاری هم نمیذارم انجام بده دیگه اونقدرم راحت نمیذارم 

والا ابجیی من خدم بقران حتی موها دستممم نمی‌زنم بهم میخندن ابروهام اندازه زنان قاجار اره اجی کلا افت ...

چی بگم عزیزم نه از این ور بوم بیفت نه از اون ور .گچمو برای مدرسه واقعا شرم اوره