2777
2789
عنوان

گچ مو هنوزم مده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مدش کار ندارم ولی من برای پسرم خریدم تاره گفتش تافت هم میخوام ولی تافت دیگه زیاده رویه به نظرم ...

چرا پسر من هنوز که هنوزه   با اینکه  ۱۸ سالشه   جوراب ساق بلند از اون پیر مردونه ها می پوشه😅  نهایت تیپ زدنش یه تراشیدن ریش سبیل و یه ادکلنه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

با عرض معذرت 

بیخود تر از گچ مو تو عمرم ندیدم ...یه بار گرفتم صد هزار بار به خودم لعنت فرستادم ..تمام دست و بالم رنگی شد ...تمام لباسم رنگی شد ...جرئت نداشتم به موهام دست بزنم چون گچش میریخت و رنگش میرفت ..تازه دوباره دست و لباسام رنگی میشد . ..وای به اون موقع که رنگش روی صورت ارایش کرده ات هم بریزه ..

نکنید اینکار رو ..به خدا فقط اون تایمی رو که تو عروسی باید خوشحال و شاد باشید رو به خودتون حروم میکنید با این گچ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
چن ساله شه پسرت پسرا چه قرطی شدن

۶ سالش 

تازه میگفت گوشواره هم‌میخوام 

گردنبند طلا خواست گرفتم براش اسمش نوشته ولی گوشواره رو زیر بار نرفتم 

بیرون میره ساعت میندازه حتما باید عینک افتابی بزنه و لباس دکمه دار مردونه میپوشه میگه تیشرت عروسکی دوست ندارم و کلا تو یه عالمی واسه خودش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سلام

گچ مو من چنتا دارم

ابی نارنجی و....

اولن کل لباسات و ارایش و پوستت رو بهم میریزه ک رنگی میکنه

دوم اینکه با راه رفتن و هوا میخوره ب مو و کلا هر چی ،کلا گچ پاک میشه

موی طبیعی بهترینه

البته گچ مو تاثیر نداره

والا مدش کار ندارم ولی من برای پسرم خریدم تاره گفتش تافت هم میخوام ولی تافت دیگه زیاده رویه به نظرم ...

الهی کوچولوو😍

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

۶ سالش تازه میگفت گوشواره هم‌میخوام گردنبند طلا خواست گرفتم براش اسمش نوشته ولی گوشواره رو زیر بار ن ...

عزیز دلم😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه برات  جیگرو😘❤

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
مد ک هست چون هنوز رنگ فانتزی مدهولی خوب کیفیت نداره همش اعصاب خوردیهموس مو بخریا تیکه مو

مرسی بابت راهنماییت💖

چرا پسر من هنوز که هنوزه با اینکه ۱۸ سالشه جوراب ساق بلند از اون پیر مردونه ها می پوشه😅 نهایت ...

خدا حفظش کنه برات 

این دهه نودیا خیلی قرتی ان

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیز دلم😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه برات جیگرو😘❤

فدات بشم من عزیزمی 🤩🥰🥰🥰🥰

خدا بچه های شما هم‌حفظ کنه براتون انشالله تنشون سلامت دلشون خوش باشه

اکثر گچ مو ها ضایع هستناگه میخوای لایت یا بالیاژ کن از شامپو رنگ فانتزی استفاده کن

نه اصلا دلم نمی خواد موهامو رنگ کنم اونم رنگای فانتزی

یه چیز موقت میخوام