2777
2789
عنوان

برادر سمییییی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 51 پست
آرهالبته ننه پسر دوستننه دختر گریزززززهیچ وقت یادم نمیرهبرا هزارمین بار تو این سایت میگمبه حدی ازم م ...

تو چقدر منی خواهر....انگار داستان زندگی منی

مامان منم از دخترش متنفره انگار هووشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی نگرانم واس این چیزا

انشالله خدا کمکت کنه ولی خیلی سخته و من پیش مشاور رفتم فقط گفتن محبت کن تا پناهش خونه و‌خانواده باشه تنها راهش همینه باهاش جنگ نکنین و اینکه زمانی و اختصاص بدین دوستانه با هم حرف بزنین و روابط دوستانه پدر با فرزند خیلی موثره

تو چقدر منی خواهر....انگار داستان زندگی منیمامان منم از دخترش متنفره انگار هووشه

هعییی

واقعا تنها قصدم اینه از این خونه فرار کنم

ولی ازدواجم نمیخوام...

یه جوک بگم برات

داداشم بم گفت اگه بفهمم کسی بت حس داره میکشمت!

چکار کنم نفهمه؟اصلا به درررررکککک،بره بگیره این دختر رو ،این عقب مانده....اگه قرار بود عقل بگیره تا ...

عزیزم ما اعضایی یک خانواده هستیم الان برادرت اینجوریه همتون دارید اذیت میشین فکر کن یه دختری از خودش بدتر وارد زندگیتون بشه دیگه نمیشه زندگی کرد منم یه پسر بزرگ دارم و‌همینجوری بود با کمک دخترم خیلی کارها کردیم یکیش این بود در قالب یه سرکتاب بازکن خیلی خفن براش سرکتاب کردیم هر چی دوست داشتیم بهش گفتیم اونم باور کرد و خیلی تاثیر گذار بود ار چند ماه قبلش گفتیم یکی هست که دوستامون میشناسن و‌سر کتاب باز میکنه هر چی گفته درست بوده و موکل داشته و ... و میگفتیم فلانی سرکتاب گرفته ازش همه چی درست در اومده یولش یولش گفت بگو برای منم نوبت بگیره خلاصه ما هم هر چی که مناسبش بود بهش  گفتیم مثلا نگفتیم این دختری که باهاش دوستی و نگیر چون دختره قدش کوتاه بود و‌مو مشکی گفتیم بخت تو یه دختر قد بلند و بور هستش  الان پسرم خیلی سر به راه شده سر کار میره دوستایی نابابشم کامل کنار گذاشته

دیگه زمان دوستی و اینجوری گول زدن گزشته همه زرنگ تشریف دارن😂

والا من تجربه خودمو‌گفتم که خوب بود و جواب داد البته پسر من خیلی ساده اس ولی من هر کاری بتونم میکتم تا جلوی اشتباه بچه هامو بگیرم حالا با زبان منطق نشد مجبورم از راههای دیگه وارد بشم  گاهی انقدر بچه ها بی منطق میشن مجبوریم 

عزیزم ما اعضایی یک خانواده هستیم الان برادرت اینجوریه همتون دارید اذیت میشین فکر کن یه دختری از خودش ...

هعییی

خاله جان

سرکارم براش باز کردیم

حتی بخدا واقعی بود

خدا دعا نویس گفت آنقدر بد آنقدر بد که این ازدواج نحسه

چکار کنم

مطمعنم اون دختری هم که این میاره از خودش بد تره

خاله بخدا حرف کسی رو گوش نمیده ابداااا

هعیییخاله جانسرکارم براش باز کردیمحتی بخدا واقعی بودخدا دعا نویس گفت آنقدر بد آنقدر بد که این ازدواج ...

میه به دعا نویس اعتقادی ندارم،میگه سر کتاب باز کردن و... دروغه

دلیلم براش آوردیم،گفتیم فلانی رفته پیش این کتاب مو نمیزده با آینده

گفت به درک ،من فرق میکنم