2777
2789
عنوان

برادر سمییییی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 51 پست
عزیز دلم درست گفتیداداشم خیلی ساده و بی عقلهبابام ولی خیلی زیرک و باتجربه....اونم همین حرفا شما رو م ...

اگه مادرت متوجه اشتباهش نشه زندگی برادرت خراب میشه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من و همسرم با هم هماهنگیم ، ولی خب من خیلی سرشون داد میزنم گاهی پسرم سرم داد میزنه بعد میگه ببخشید ، ...

ان شالله که بچه هاتون خوشبخت بشن ولی اززمانی که نوجوان میشن و ارتباطشون با جامعه و دوستاشون بیشتر میشه کنترلشون خیلی سخت میشه و واقعا ادم در میمونه هر روز یه اخلاقی دارن خیلی سخته خصوصا این زمان که فضایی مجازی اجازه ارتباط با دوستان زیادی با فرهنگهای مختلف فراهم کرده 

چرا مثلا؟؟ جوابشو نمیدی؟ من اعصاب ندارم کسی چیزی بگ ده تا میزارم روش تحویلش میدم

چون اگه جوابشو بدم مثل سگ میزنتم

الان اومد گفت تو به من فحش دادی!!گفتم کی؟کجا؟الکی بهانه آورد

میخواست کتک بزنه

ان شالله که بچه هاتون خوشبخت بشن ولی اززمانی که نوجوان میشن و ارتباطشون با جامعه و دوستاشون بیشتر می ...

اره خیلی نگرانم واس این چیزا

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
ای بابا الله اکبر از ننه پسر دوست که رو مخ تر ازش نی

آره

البته ننه پسر دوست

ننه دختر گریززززز

هیچ وقت یادم نمیره

برا هزارمین بار تو این سایت میگم

به حدی ازم متنفره همین امسال به بابام میگف ببریمش کجا جلو چشمم نباشه؟بابامم گفت وایسا کنکورش رو بده هرچی قبول بشه عمدا میزنم دور ترین شهر تا سالی یبارم نتونه بیاد

چون اگه جوابشو بدم مثل سگ میزنتمالان اومد گفت تو به من فحش دادی!!گفتم کی؟کجا؟الکی بهانه آوردمیخواست ...

توام دفاع کن 

بهترین راه اینه تابستونه یه کلاس رزمی بری یکی زد چهارتا بهش بزنی جدی میگما بهش فک کن