2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

3609 بازدید | 19 پست

چجوری انرژی زنانه رو تقویت کنیم ؟ 

من یه مطلب خوندم  که مرد ها انرژی خودشون رو از زنا دریافت میکنند چون رحم زن منبع انرژیه و رحم زن  میتونه از طریق طبیعت ، آب و اطرافش انرژی ها رو جمع کنه و به مرد بده 

و هرچی انرژی زنانت بیشتر باشه پسرهای بیشتری بهت جذب میشن و ازدواج موفق تری داری 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

پس انرژی زنانه من منفی هزاره

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که تا حالا نشنیدم کجا خوندین

🩷 هشدار، توجه کنید 🩷

این اطلاعات رو در اختیار آقایون قرار ندید، 

چون اطلاع داشتنشون به ضرر خانم هاست.

حالا براتون توضیح میدم تا خودتون متوجه شید:

❗رازی که سالها مخفی بوده اینه که مردها از خودشون انرژی ندارن و این زن هست که به مرد انرژی میده...❗

شاید براتون عجیب باشه ولی واقعیت داره کم کم که بیشتر بدونید این مطلب به صورت تئوری و عملی بهتون ثابت میشه...

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼حالا زن انرژی خودش رو از کجا میگیره؟

از طبیعت یعنی آب💧 باد🌪خاک🌱 آتش🔥

رَحِم زن دریافت کننده ی انرژی طبیعته و میتونه این انرژی رو ذخیره کنه و در زندگی خودش، خانواده اش، همسرش یا پارتنرش این انرژی رو به جریان بندازه.🪷🫧

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼حالا مردها چطوری از زن ها انرژی می گیرند؟

مردها از زن هایی که باهاشون رابطه خونی دارند ( مثل مادر، خواهر) و از زنانی که باهاشون رابطه جنسی دارند ( مثل همسر، پارتنر) انرژی می گیرند...

که بیشترین میزان تبادل انرژی در رابطه جنسی هست...

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼هر چقدر زنانی که در زندگی یک مرد هستند انرژی زنانه بالاتری داشته باشند مرد انرژی بیشتری دریافت میکنه، و در نتیجه : مرد قوی‌تر، موفق تر و ثروتمند تر میشه....

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼وقتی زنی انرژی زنانه پایینی داشته باشد مردان زندگی این زن، روز به روز از لحاظ شغلی، درآمدی و جنسی ضعیف تر می شوند...

پس انرژی زنانه ما در زندگی خودمون، پارتنر و همسرمون ثاثیر مستقیمی داره...

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼خیلی از زوج ها در حالت نرمال زندگیشون رو شروع می کنند ولی با بیشتر شدن مسئولیت های زن و مراقبت نکردن از انرژیش به دلیل عدم آگاهی، متأسفانه انرژی زنانه اش پایین میاد و انرژی همسرش شروع میکنه به تحلیل رفتن...

به جز مشکلات مادی و شغلی که براشون پیش میاد به لحاظ جنسی هم ضعیف و سرد میشن تا جایی که گاهی مثل یه همخونه کنار هم زندگی می کنند و رابطه جنسی ندارند، که متأسفانه تعداد این زوج ها خیلی زیاده...

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

❗واقعیت اینه که یک حس غریزی بزرگ در ناخودآگاه مردها وجود داره ؛ مردها اگر در وجود یک خانم انرژی زنانه بالایی حس کنند به طور ناخودآگاه به سمت اون خانم کشیده می شوند و دوست دارند همه جوره به اون خانم خدمت کنند... ❗

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼مردها همیشه تمام وقتشون رو میزارند برای کار کردن و تأمین خواسته های زن مورد علاقشون که باهاشون رابطه جنسی و تبادل انرژی دارند...

و اینکه بتونن تمام خواسته های اون زن رو تأمين کنند عمیقأ و قلبأ راضی و خوشحالشون میکنه...

البته این حالت بین زن و مرد فقط زمانی پیش میاد که زن انرژی زنانه بالایی داشته باشه...

🩰•🦢•🩰•🦢•🩰

👸🏼حالا که این واقعیت رو میدونیم بهتره با آموزش در این مورد انرژی زنانه مون رو بالا ببریم و روش های استفاده از اون رو در زندگیمون یاد بگیریم تا زندگی بهتری برای خودمون بسازیم...

نگران نباشید، با من همراه باشید تا بهتون یاد بدم چطوری انرژی تون رو بالا ببرید و ازش استفاده کنید...

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

اگه اینطوریه فکرکنم من انرژی زنانه ام صفر بود چون الان به شدت احساس میکنم بدبخت شدم 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!